Postet nga: drejtori

Kanoset drejtori i një shkolle në Podujevë

Një person është arrestuar pasi i njëjti dyshohet se ka kanosur drejtorin e një shkolle në Podujevë.

Anulohet konkursi për drejtor të Galerisë Kombëtare

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka anuluar konkursin për zgjedhjen e drejtorit të Galerisë Kombëtare të Kosovës. MKRS nuk ka dhënë arsyet e anulimin ...

Avokati i Popullit mban ‘peng’ konkursin për zgjedhjen e drejtorit të Baletit Kombëtar

Një shqetësim i Institucionit të Avokatit të Popullit po mban ‘peng’ zhvillimin e proceduarve për zgjedhjen e drejtorit të Baletit Kombëtar të Kosovës, sipas konkursit të ...

Dyshimet për shkelje ligjore rrezikojnë konkursin për drejtor të Galerisë Kombëtare

Një gabim administrativ në njoftimin për konkursin për drejtor të Galerisë Kombëtare të Kosovës dhe dyshimet për konflikt interesi, rrezikojnë anulimin e tij.

Teatri Kombetar

Sërish anulohet konkursi për drejtor të përgjithshëm të Teatri Kombëtar

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka anuluar konkursin për zgjedhjen e drejtorit të përgjithshëm të Teatrit Kombëtar të Kosovës.

Mjeku nuk ia pastroi plagën meqë ishte vikend, pacienti ia demolon zyrën

Një pacient në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Drenas dje në mesditë ka dëmtuar orenditë e dhomës së reanimimit në këtë qendër.

Ministria anashkalon kriterin profesional në konkursin për drejtor të Baletit Kombëtar

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka anashkaluar kriterin profesional në konkursin për zgjedhjen e drejtorit të Baletit Kombëtar të Kosovës.

Shpallet konkursi për drejtor të Baletit Kombëtar të Kosovës

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka shpallur konkurs për zgjedhjen e drejtorit të Baletit Kombëtar të Kosovës.