Postet nga: drejtori i policisë

Emërohet drejtori i Policisë

Gazmend Hoxha është emëruar Drejtor i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës.

Udhëheqësit 'më të kërkuar' në Kosovë më 2022

Kryeprokuror i Shtetit, Ministër i Shëndetësisë e Drejtor i përgjithshëm i Policisë së Kosovës, janë tri prej pozitave të larta që kanë mbetur “bosh” ...

Rashit Qalaj tërheq kërkesën për anulim të konkursit për Drejtor të Policisë

Rashit Qalaj, ish-Drejtor i Policisë ka tërhequr kërkesën për masë të sigurisë, përkatësisht anulimin e konkursit ekzistues.

Dështon sërish seanca për padinë e Rashit Qalajt ndaj Zyrës së Kryeministrit

Seanca e sotme ku do të trajtohej padia e Rashit Qalajt ndaj zyrës së Kryeministrit lidhur me shkarkimin e tij nga pozita e Drejtorit të Policisë është shtyrë.

Shtyhet seanca për padinë e Rashit Qalajt ndaj Zyrës së Kryeministrit

Me kërkesë të avokatit të ish-Drejtorit të Policisë, Rashit Qalajt është shtyrë seanca ku do të trajtohej padia e tij ndaj zyrës së Kryeministrit lidhur me shkarkimin e ...

Caktohet data e seancës për padinë e Qalajt ndaj Zyrës së Kryeministrit

Gjykata e Apelit ka anuluar vendimin e Gjykatës Themelore të Prishtinës në lidhje me masën e sigurisë dhe pezullimin e konkursit të Policisë për Drejtor të ...

Qeveria Hoti caktoi u.d. drejtorin e ri të Policisë

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti ka liruar të premten nga detyra Drejtorin e Përgjithshëm të Policisë së Kosovës, Rashit Qalajn.