Postet nga: drejtor

Katër kandidatë hyjnë në listën e ngushtë për drejtor të ShSKUK-së

Katër kandidatë i kanë plotësuar kushtet dhe kriteret e konkursit për drejtor të Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës dhe të njëjtit pritet t’...

Krenare Luta - Radoniqi zgjidhet drejtoreshë e Teatrit ‘Istref Begolli’ 

Pas më shumë se pesë vitesh, Teatri i Qytetit të Pjesë, “Istref Begolli”, është bërë me drejtor të përgjithshëm. 

Konkurs për 33 drejtorë e 4 zëvendësdrejtorë të shkollave të Podujevës

Komuna e Podujevës ka hapur konkurs për pranimin e 33 drejtorëve dhe katër zëvendësdrejtorëve në shkollat fillore, të mesme të ulëta dhe të ...

Komuna e Prishtinës publikon emrat e drejtorëve të shkollave

Komuna e Prishtinës ka bërë publike listën e 20 drejtorëve dhe zëvendës drejtorë në disa nga shkollat e kësaj Komune.

Zëvendës Ministri i qeverisë Haradinaj nesër në gjykatë

Bujar Nerjovaj, Zëvendës Ministër i Administratës Publike, do të paraqitet nesër në Gjykatën Themelore Prizren për t’u përballur me akuzat pë...

Emrat e Kandidatëve për Drejtor të AKK-së

Njëzetenëntë kandidatë kanë konkurruar për postin e drejtorit të Agjencisë Kundër Korrupsion (AKK).

Zgjidhet Drejtori Autoritetit Rregullator për Shërbimet e Ujit

Gjatë seancës së sotme plenare të Kuvendit të Kosovës është votuar edhe për drejtorin dhe zëvendësdrejtorin e Autoritetit Rregullator për Shërbimet e Ujit.