Postet nga: dragash

Arrestohet i Mituri, i Dyshuar për Dëmtim të Bravave të Dyerve   

Sipas policisë rajonale në Prizren, identifikimi i të dyshuarit është bërë pas tri javë hetimesh intensive për zbulimin e kryerësit të tentim vjedhjes dhe dëmtimit të ...

Drejtori i Dënuar i Arsimit Largohet Nga Puna

Kryetari i komunës së Dragashit, Salim Jenuzi, e ka larguar nga detyra drejtorin komunal të Arsimit, Hajri Ramadani pasi dënimi ndaj tij është vërtetuar edhe nga Gjykata ...

Drejtori i Dënuar Ende në Zyrë

Drejtori i Dënuar Ende në Zyrë

Drejtori komunal i Arsimit në Dragash, Hajri Ramadani, qe gjashtë muaj po e ushtron detyrën e tij pavarësisht një vendimi të konfirmuar të gjykatës që ia ndalon ...

Arrestohet i Dyshuari për Vjedhje në Shtëpinë e Mërgimtarit

Policia e Kosovës njoftoi se pas një pune hetimore, hetues policorë të Dragashit kanë arritur që të zbardhin rrethanat e një rasti të vjedhjes së rëndë që pati ...

Rrahje në Hotel, Dy të Plagosur me Thikë

Një rrahje që ka ndodhur sot në mëngjes në hotelin “Meka” në Dragash ka përfunduar me dy të lënduar dhe katër të arrestuar.

Paraburgim për Vrasjen në Dragash

Të arrestuarit për këtë vrasje paraburgimin prej një muaji ia caktoi Departamenti i Krimeve të Rënda të Gjykatës Themelore në Prizren.

Vrasje në Dragash, Arrestohet i Dyshuari

Është arrestuar një 48 vjeçar i cili dyshohet të ketë kryer një vrasje në Dragash.

Rrufeja e Vret Bariun

Policia e Kosovës ka njoftuar se një bari ka mbetur i vdekur si pasojë e goditjes nga rrufeja në një fshat të Dragashit, sot në orët e mbrë...