Postet nga: Donika Kadaj-Bujupi

Kadaj-Bujupi propozon rezolutë për gratë e dhunuara gjatë luftës në Kosovë

Kuvendi i Kosovës në seancën e sotme plenare ka futur në rend të ditës edhe një propozim-rezolutë  në lidhje me krijimin e “Këndit të kurajos”, e ...

Kadaj Bujupi: Kemi premtuar se do të rriten pagat edhe në sektorin privat

Deputetja e AAK-së, Donika Kadaj Bujupi tha se që në ditën kur ka kaluar ligji për paga, rrjedhimisht në ditën kur janë rritur pagat në sektorin publik, ...

Kadaj-Bujupi: Ikja e qytetarëve nuk është gjë e jashtëzakonshme

Deputetja e AAK-së, Donika Kadaj-Bujupi tha se seanca e sotme e jashtëzakonshme e Kuvendit për ikjen e të rinjve nga vendi është e panevojshme.

Pozitë-opozitë me akuza për ndarjen e parave rezervë për filma

Deputetja nga radhët e AAK-së, Donika Kadaj-Bujupi, ka kërkuar llogari nga LDK-ja që, sipas saj sa ka qenë në Qeveri i ka ndarë Qendrës Kinematografike të Kosovë...

Deputetja Kadaj-Bujupi kritikon Mogherinin për qasjen ndaj Kosovës

Deputetja e AAK-së, Donika Kadaj-Bujupi, ka deklaruar se marrëveshja e mundshme përfundimtare mes Kosovës dhe Serbisë nuk mund të jetë proces shërbyes “për ngritje të ...

Kadaj Bujupi: Shkuarja në zgjedhje ligjin për ushtrinë e kthen në pikën zero

Donika Kadja Bujupi, është shprehur e shqetësuar që deputetët e Kuvendit të Kosovës nuk e kanë përshëndetur ende masën ndaj produkteve të Serbisë e ...

Miratohet rezoluta për shtesa të fëmijëve

Me 61 vota për, një kundër dhe dy abstenime është miratuar Propozim Rezoluta nga Debati parlamentar, sipas kërkesës së deputetes Donika Kadaj Bujupi, mbështetur edhe nga 7 ...

Kadaj Bujupi e fton LDK-në e LVV-në t’i bashkohen harmonizimit të rezolutës për shtesa të fëmijëve

Propozuesja e rezolutës për shtesa të fëmijëve, Donika Kadaj Bujupi, ka thënë se deri në seancën e radhës do ta harmonizojnë rezolutën ...