Postet nga: Donika Kadaj-Bujupi

Pandemia, deputetja e AAK-së kërkon nga qeveria të përkrahë me pako gazetarët

Deputetja nga radhët e AAK-së, Donika Kadaj-Bujupi, ka kërkuar nga Qeveria e Kosovës që të ndajë një pako përkrahëse për gazetarët në Kosovë, ...

Deputetja Kadaj Bujupi interesohet për implementimin e rezolutës për shtesa të fëmijëve

Deputetja e AAK-së Donika Kadaj Bujupi, ka ngritur çështjen e shtesave të fëmijëve, për të cilën është miratuar një rezolutë në vitin 2018.

Dështon për të katërtën herë dështon seanca gjyqësore për gazin lotsjellës në Kuvend

Ka dështuar sërish të mbahet seanca gjyqësore ndaj ish-deputeteve të Lëvizjes Vetëvendosje, Albulena Haxhiu dhe Besa Baftiu, si dhe deputetëve të Aleancës pë...

Dështon për herë të tretë gjykimi për hedhjen e gazit lotsjellës në Kuvendin e Kosovës

Gjykimi ndaj ish-deputetes së Vetëvendosjes, Albulena Haxhiu, deputetëve të AAK-së Donika Kadaj-Bujupi e Pal Lekaj si dhe  ish-deputetes së Vetëvendosjes, Besa Baftiu sërish ka dështuar ...

Nesër pritet të fillojë gjykimi ndaj Albulena Haxhiut dhe deputetëve të tjerë për gazin lotësjellës në Kuvend

Nesër pritet të fillojë gjykimi ndaj ish-deputetes së Vetëvendosjes, Albulena Haxhiu, deputetëve të AAK-së Donika Kadaj-Bujupi e Pal Lekaj, e ish-deputetes së Vetëvendosjes, Besa Baftiu.

Donika Kadaj- Bujupi infektohet me COVID-19

Deputetja nga radhët e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Donika Kadaj  - Bujupi ka rezultuar pozitiv me COVID-19

Dështon gjykimi ndaj deputetëve për gaz lotsjellës në Kuvend

Ka dështuar të mbahet seanca gjyqësore ndaj Ish-deputetes së Vetëvendosjes Albulena Haxhiu, deputetes së AAK-së Donika Kadaj Bujupi, deputetit Pal Lekaj e ish-deputetes së Vetëvendosjes Besa ...

Mungon deputetja, dështon seanca për gazin lotsjellës në Kuvend

Ish-deputetja e Vetëvendosjes, Albulena Haxhiu, deputetja e AAK-së Donika Kadaj Bujupi, deputeti Pal Lekaj e ish deputetja Besa Baftiu, ka qenë dashur sot të ballafaqohen me akuzën e ...