Postet nga: Donald Trump

Biseda e Parë Trump-Putin, ‘Pozitive dhe Konstruktive’

“Pozitive dhe konstruktive” e ka quajtur Kremlini bisedën e parë telefonike të zhvilluar mbrëmë ndërmjet presidentit të Shteteve të Bashkuara dhe atij të Federatës Ruse.

Kryeministri u Gëzohet Sinjaleve të Administratës së Donald Trump

Në një raport të publikuar dje, Sekretari i ri Amerikan i Mbrojtjes, James Mattis, la të kuptohet se politika amerikane ndaj Kosovës nuk do të ndryshojë, pavarësisht ndryshimeve ...

Trump-ët në Mesin Tonë

Në vitin 2017 shpresoj që s’kemi nevojë të debatojmë në qoftë se gratë janë të barabarta me burrat në Kosovë. Çdo shifër e disponueshme na tregon qartë se gratë ...

Epoka Trump Ndan Vendet e Ballkanit

Shumica në Ballkan kanë ndjekur inaugurimin e presidentit të ri të Shteteve të Bashkuara të premten me interes të madh. Lindja e epokës së Donald Trump sjell shpresa të ...

Haki Abazi: Ja Çka Duhet të Bëjnë Shqiptarët pas Fitores së Trump

Haki Abazi: Ja Çka Duhet të Bëjnë Shqiptarët pas Fitores së Trump

Abazi i ftuar në emisionin ‘Jeta në Kosovë’, tha se gjuha e Presidentit të ri të SHBA-ve, Donald Trump, gjatë fushatës zgjedhore ka hapur rrugë për ashpërsimin ...

Vlora Çitaku ia Rikujton Trump-it që Kosova e do Amerikën

Vlora Çitaku, ambasadorja e Kosovës në Amerikë, pati një bisedë të shkurtër me presidentin e ardhshëm Donald Trump, të cilit ia rikujtoi se Kosova është shteti më ...

Dhuruesi i Këpucëve të Zonjës Trump Nuk Merr Vizë Amerikane

Marinko Umicevic, drejtori teknik i fabrikës së këpucëve Bema, tha se ai i ka dërguar një letër ku i kërkon ndjesë Melania Trump pë...

Aktivisti Serb Përballet me Akuza pas Grindjes për Muralin për Kosovën

Aktivisti djathtist serb Misha Vaçiq përballet me akuza për kërcënimet që dyshohet se i bëri Jelena Pajoviq van Reenen – një aktiviste e Fondacionit Shtë...