Postet nga: Donacione

Buxheti i ngulfatur, nuk ka vend për projektet që pastrojnë ajrin

Shifrat alarmante të ndotjes së ajrit në Kosovë nuk janë reflektuar si shqetësim në ndarjen buxhetore të shtetit. Institucione lokale e qendrore ndonëse janë munduar të zvogëlojnë ...

Ministria e Bujqësisë vonoi pagesat ndaj fermerëve, obligimet kalojnë 8 milionë euro

Raporti i Auditorit për dikasterin qeveritar të bujqësisë në Kosovë, bën të ditur se Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, vitin 2019 e përmbylli me 8,232,624 ...

UNDP i dhuron 25 tabletë Agjencisë për Menaxhimin e Emergjencave

Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në Kosovë ka dhuruar sot 25 tabletë Agjencisë për Menaxhimin e Emergjencave (AME), për t'i mundësuar ekipeve në terren ...

Mërgimtari nga Skenderaj dhuron 100 pako ushqimore për familjet në nevojë

Komuna e Skenderajt ka bërë të ditur se kanë pranuar 100 pako ushqimore për familjet në nevojë nga mërgimtari Ilir Hajzer Seferi, i cili punon dhe vepron në ...

Iniciativa nga Amerika, grumbullohen mbi 300 mijë dollarë për Shqipërinë

Në mbështetje të të prekurve nga tërmeti tragjik në Shqipëri, deri më tani 6,435 persona kanë kontribuar në një iniciativë të organizuar nga Amerika.

Kuvendi Komunal i Kamenicës pranon si donacion tavolina dhe karrige

Kuvendi Komunal i Kamenicës është bërë me karrige dhe tavolina të reja.

9 vjeçarja britanike dhuron 3 euro për rindërtimin e ‘Notre Dame’

Nuk janë vetëm të pasurit dhe të fuqishmit që po japin para për rindërtimin e 'Notre Dame' pasi zjarri shkatërroi katedralen e Parisit, raporton CNN.