Postet nga: “Ditët e Energjisë së Gjelbër 2021”

Zymi: Nuk ka ekspertë mjedisorë nëpër institucione, Qeveria duhet t'i auditojë punësimet

Flutra Zymi, aktiviste e shoqërisë civile e ftuar në konferencën “Marrëveshja e Gjelbër Evropiane: Synimet që duhet të përmbushë Kosova drejt efikasitetit të energjisë dhe ...

Kelmendi: Kosova ka potencial të jashtëzakonshëm për energji solare

Visar Kelmendi, drejtor ekzekutiv i Green Energy Technologies, i ftuar në konferencën “Marrëveshja e Gjelbër Evropiane: Synimet që duhet të përmbushë Kosova drejt efikasitetit të energjisë ...

Çavdarbasha: Raporti i grupit punues ministror ka identifikuar shumë shkelje për të gjitha hidrocentralet

Zëvëndësministrja e Ministrisë së Mjedisit, Linda Çavdarbasha, e ftuar në konferencën “Marrëveshja e Gjelbër Evropiane: Synimet që duhet të përmbushë Kosova drejt efikasitetit ...

Haki Abazi: Ka munguar vullneti politik që mjedisi të jetë qendër e zhvillimit ekonomik të qëndrueshëm

Haki Abazi, deputet i Kuvendit të Kosovës dhe anëtar i “Grupit të Gjelbër” në kuadër të Kuvendit të Kosovës, i ftuar në konferencën “Marrë...

Viola Von Cramon: Kosova duhet të përqendrohet në energji solare dhe me erë

Viola Von Cramon – Taubadel, deputete e Parlamentit Evropian dhe anëtare e Grupit të të Gjelbërve në kuadër të Parlamentit Evropian e ftuar në konferencën “Marrëveshja ...

Cilat janë synimet që duhet të përmbushë Kosova drejt efikasitetit të energjisë dhe mjedisit më të shëndetshëm?

Sonte në emisionin “Kallxo Pernime” do të ndiqni konferencën “Marrëveshja e Gjelbër Evropiane: Synimet që duhet të përmbushë Kosova drejt efikasitetit të energjisë dhe mjedisit më ...

Xhemajli: Kosova s’ka studime të mirëfillta se çka shkaktojnë problemet mjedisore në shëndetin e qytetarëve

Hana Xhemajli – Hulumtues i Politikave Shëndetësore e ftuar në konferencën “Marrëveshja e Gjelbër Evropiane dhe Qëllimet e Zhvillimit të Qëndrueshëm”, ka thë...

Berishaj: Ballkani Perëndimor duhet të integrohet në tregun energjetik mbarë evropian

Koordinatori i Politikave të Energjisë për Evropën Juglindore në Rrjetin e Aksionit Klimatik (CAN) për Evropë, Viktor Berishaj, i ftuar në konferencën “Marrëveshja e Gjelbë...