Postet nga: Dita e së Vërtetës

Rrenat e Kryetarëve të Komunave për Emërimin e Grave në Krye të Drejtorive

Disa muaj pas përfundimit të zgjedhjeve lokale, kryetarët tashmë të zgjedhur të komunave të Kosovës gati kanë përfunduar kompletimin e kabinetit duke emëruar drejtorë në ...

Bashkimi i Thaçit, Veselit dhe Mustafës nën Rrenën për Murin e Mitrovicës

Megjithëse mund të kenë pikëpamje të ndryshme politike, presidenti Hashim Thaçi, kryeparlamentari, Kadri Veseli dhe ish-kryeministri Isa Mustafa patën edhe të përbashkëta.

Numrat dhe Aktakuzat që e Bënë ‘Rrenc’ Isa Mustafën

Ish-kryeministri Isa Mustafa, i cili ‘ra nga karrigia’ me shtyrjen e vetë partnerit të koalicionit qeverisës në vitin 2017, nuk qëndroi edhe aq besnik në deklaratat e tij.

Shpresat e Rrejshme të Veselit për Mos-Rrëzimin e Qeverisë Mustafa

Kryetari i Kuvendit të Kosovës dhe udhëheqësi i PDK-së, Kadri Veseli po e siguronte partnerin e koalicionit qeverisës për besnikëri pak kohë para se ...

Kryeministri që na ‘Krypi’ për Zëvendësministra e Koalicione

I pari i Qeverisë së Kosovë, Ramush Haradinaj, i cili proklamon të jetë njeri ‘me vetëm një fytyrë’ nuk doli të jetë i tillë së paku në dy raste ...

Pacolli i ‘Hëngri Fjalët’ për të Hyrë në Qeveri

‘Lufta për karrige’ është një term i dëgjuar në Kosovë dhe kjo luftë shpesh herë është dëshmuar që nuk ka kufizime.

VIDEO- Rrenat e Presidentit

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi u bë protagonist i dy rrenave lidhur me punësimet dhe investimet. Të dy zotimet, ai i kishte bërë gjatë kohës ...

Rrena e Mogherinit për Revitalizimin e Urës së Ibrit

Dukuria e rrenave mund të jetë ngjitëse, pasi deri më tani ajo nuk është diagnostifikuar vetëm te zyrtarët e Kosovës.