Postet nga: Dita e çlirimit

Kosova nderon ushtarët e rënë të KFOR-it me memorial në qendër të Prishtinës

Një monument që kujton 157 ushtarët e KFOR-it të cilët kanë rënë gjatë shërbimit të tyre në Kosovë është zbuluar sot, kur u mbushën 19 vjet që...

Thaçi: 19 vjet më parë Kosova hyri në një epokë të re historike

Sipas Thaçit, largimi i forcave ushtarake të Serbisë, hyrja e trupave të NATO-s, kthimi i popullatës së zhvendosur gjatë luftës shënuan hapat e parë të rindë...

Dita e çlirimit, shkollat pushojnë, çerdhet punojnë

Për nder të Ditës së Çlirimit, sot nuk do të punojnë institucionet arsimore në vend.

Nesër shkollat në pushim, çerdhet punojnë

Institucionet arsimore në Kosovë nuk do të punojnë nesër për nder të ditës së çlirimit të vendit.

Pllaka e Familjes Qerkezi për Ditën e Çlirimit

Në këtë shtëpi në vitin 1999 u vranë të gjithë 11 meshkujt që u gjetën aty. Mes të vrarëve ishin katër djemtë dhe burri i Ferdonije Qerkezit ...

Festimi në Shi dhe me Tender të Anuluar për Çlirimin

Shiu që binte nuk ndalonte qytetaret që të bënin homazhe para varreve të dëshmorëve në Suharekë në përvjetorin e 17-të të çlirimit të qytetit.

Gëzimi dhe Frika në Ditën e Çlirimit

Gëzimi dhe Frika në Ditën e Çlirimit

Arif Abazi, një qytetar tregon për gëzimin dhe frikën që ka ndjerë njëkohësisht në ditën kur Prishtina kishte filluar të lirohej pjesërisht nga ...

OShP-ja Pezullon Tenderin për Festën e Suharekës

Komuna e Suharekës edhe sivjet si viteve tjera ka hapur tender për Aktivitete Kulturore Festive në Komunë “13 Qershori Dita e Çlirimit”, por ky tender është anuluar nga Organi ...