Postet nga: Diskutimi

‘Kosovo Theater Showcase’, dy aktoret serbe shpalosin përvojat e tyre në teatër 

Dy artiste serbe, Mirjana Karanoviq dhe Jasna Gjuriçiq kanë shpalosur sot në Prishtinë përvojën e tyre si aktore dhe rolin që ka teatri në ngritjen e çështjeve ...

Banesat e Paraluftës në Gjendje të Mjerueshme

Komuna e Prishtinës, ka organizuar takim me pronarët e banesave kolektive, të cilëve iu është prezantuar projekti “Krijimi i Shoqatave të Pronarëve (SHP-ve) të Ndërtesave ...

Pandeli Majko Pranon se ka Njerëz që Shesin Votën në Shqipëri

Ministri për Diasporën, Pandeli Majko foli në seancën e djeshme parlamentare në lidhje me akuzat për shitblerjen e votës dhe u përfshi në debatin ...

Mbyllja Institucionale Përballë së Drejtës për të Ditur

Institucioni i Avokatit të Popullit në Ditën Ndërkombëtare të së Drejtës për të Ditur organizoi diskutim në lidhje me zbatimin, praktikat dhe legjislacionin e kë...

Reformimi i Administratës për Integrim Europian

Në një tryezë ku u fol për rolin e organizatave të shoqërisë civile në reformimin e administratës publike, ministrja e Inovacionit dhe Administratës Publike të Shqipë...

Bajrami: KEDS Ka Marrë Obligime t’u Shërbejë Qytetarëve

Bajrami: KEDS Ka Marrë Obligime t’u Shërbejë Qytetarëve

Në një takim ku u diskutua për problemet e furnizimit të rregullt dhe cilësor me energji elektrike, ministrja Hykmete Bajrami kërkoi nga KEDS-i që të jetë në ...

TVSh-ja Problematike për Ndërtimtarët

Njoftimi i ndërtimtarëve u bë në një diskutim publik.

“Femart” Bën bashkë Gratë për Kulturën

E ftuar në këtë diskutim ishte Brigitte Kaquet nga Belgjika.