Postet nga: diaspora flet

Majko: Duhet të jemi të kujdesshëm me diasporën shqiptare

Ministri shqiptar i Diasporës, Pandeli Majko, tha sonte në konferencën “Diaspora Flet” se ai dhe homologët e tij nga Kosova dhe Maqedonia duhet të jenë të kujdesshë...

Ministri Gashi: Kërkesat e diasporës jemi duke i marrë seriozisht

Ministri i Diasporës i Kosovës, Dardan Gashi, tha se me homologët e tij nga Shqipëria dhe Maqedonia, janë duke i marrë shumë seriozisht kërkesat e ...

Aikins: Diaspora është baras me vende të punës

Themeluesi i “Diaspora Matters”, Kingsley Aikins, në hapje të konferencës “Diaspora Flet” ka folur për rolin e diasporës në shoqëri dhe në vendet e origjinës.

Kreu i ‘Diaspora Matters’ vjen në ‘Diaspora Flet’

Kingsley Aikins, themeluesi dhe drejtuesi i organizatës “Diaspora Matters” (Çështjet e Diasporës) paralajmëroi se do të vijë në takimet “Diaspora Flet” që do të organizohen në Prishtinë ...

‘Diaspora Flet’ bën bashkë tre ministra të tri shteteve

Ministrat e Diasporës së Shqipërisë, Maqedonisë e Kosovës do të bëhen bashkë në Prishtinë më 17 maj në kuadër të konferencës “Diaspora Flet” të organizuar ...

Thirrje për të Rinjtë që të Mos Largohen nga Kosova

Ish-kandidatja për kongresiste të ShBA-së Suzana Shkreli dhe piktori Sali Musliu që jeton në Frankfurt të Gjermanisë që 7 vjet, treguan përvojat e tyre në takimin “Diaspora Flet” të ...