Postet nga: diana kastrati

Avokati Sejdiu: Vrasja e Diana Kastratit - rast i dështimit të shtetit

Në emisionin “Kallxo Pernime“ po transmetohet reportazhi “Historia e reformës” që u kushtohet grave të vrara në Kosovë në 12 vitet e fundit.

Historia e grave të vrara në 12 vitet e fundit - LIVE

Në emisionin “Kallxo Përnime” po transmetohet reportazhi “Historia e reformës” që u kushtohet grave të vrara në Kosovë në 12 vitet e fundit.

Vrasjet e grave nga partnerët e tyre që tronditën shoqërinë në Kosovë

Hadime Magashi, Sanije Godeni, Marigona Osmani, Sabile Mavrovqani, Zejnepe Berisha, Diana Kastrati, Hatije Dina, Valbona Ndrecaj dhe vajza e saj, e disa emra të tjerë janë viktima të partnerëve ...

Dështimet e zinxhirit institucional në mbrojtjen e grave

Raste të vrasjes së grave, dhunimeve, e dhunës ndaj grave nga burrat e ish-burrat e tyre, po ngrit shqetësime për përgjegjësinë e institucioneve në trajtim ...

Ata që dështuan t'i mbrojnë gratë, vazhdojnë punën në sistemin e drejtësisë

Rastet tashmë të gjykuara apo të hetuara të vrasjeve të grave nga burrat ose ish-burrat tregojnë se institucionet e shtetit nuk po arrijnë të vendosin plotësisht drejtësinë në ...

Gratë dhe thirrjet e humbura për mbrojtje nga dhuna në familje

Rri N’ shpi!  -  Këshilla më e shpeshtë të cilën po e dëgjojmë ditëve të fundit.