Postet nga: dhunimet gjatë luftës

VIDEO - E mbijetuara e dhunës seksuale gjatë luftës dorëzon kallëzim penal në Prokurori Speciale

Shyhrete Tahiri- Sylejmani, e mbijetuar e dhunës seksuale gjatë luftës së viteve 1998-1999 në Kosovë i ka dhënë fund heshtjes mbi 20 vjeçare dhe ka dalë publikisht ...

E mbijetuara e dhunës seksuale gjatë luftës dorëzon kallëzim penal në Prokurorinë Speciale

E mbijetuara e dhunës seksuale gjatë luftës së fundit në Kosovës SH.S pas 20 vjet heshtje ka vendosur që sot nga ora 11:00 publikisht të dorëzojë kallë...

Thaçi: Ndërkombëtarët amnistuan krimet e dhunimeve të luftës në Kosovë

Në moton “Të gjithë së bashku me një zë”, është mbajtur sot në Prishtinë konferenca në mbështetje të të mbijetuarve të dhunës seksuale gjatë luftës së fundit ...

Fëmijët e padukshëm të Kosovës: Trashëgimia e fshehtë e dhunimeve të luftës

Fëmijët e lindur nga përdhunimi gjatë luftës i mijëra grave shqiptare të Kosovës nga forcat serbe janë mbajtur sekret, duke u braktisur, adoptuar ose ...

Konfirmon Prokuroria, fotoja e Flora Brovinës nga interneti

Prokuroria Speciale ka nxjerrë rezultatet e ekspertizë së fotografisë që deputetja Flora Brovina e kishte prezantuar si provë e një dhunimi gjatë luftës në Kosovë.

Transkript: Krejt çka tha Flora Brovina pas intervistimit në Prokurori për fotografitë

Deputetja e PDK-së, Flora Brovina, ka dalë sot para gazetarëve pak momente pasi është intervistuar nga Prokuroria Speciale rreth dy fotografive të prezantuara dje, të cilat pretendonte se tregonin ...

Flora Brovina publikon foto të dhunimeve gjatë luftës në Kosovë

LAJM I PËRDITËSUAR

Thaçi: Asnjë segment i krimit serb nuk bën të heshtet

Edhe pas 20 vitesh askush nga urdhërdhënësit dhe ekzekutorët e vrasjeve, dhunimeve, masakrave dhe veprimeve gjenocidale gjatë luftës në Kosovë nuk doli para drejtësisë vendore ...