Postet nga: dhunim

Prishtinë, arrestohet i dyshuari për dhunimin e një të miture

Policia e Kosovës ka arrestuar një burrë nën dyshimin se i njëjti ka dhunuar një të mitur në Prishtinë.

Gjakovë - Dyshimet për dhunimin seksual të një personi me çrregullime mendore, Policia jep detaje

Është arrestuar një person nën dyshimin se i njëjti më 6 shkurt 2022 kishte dhunuar seksualisht një burrë me çrregullime mendore.

Arrestohet i dyshuari për dhunimin e një gruaje në Prishtinë

Policia e Kosovës ka njoftuar se dje është arrestuar një burrë nën dyshimin se ka dhunuar seksualisht një grua.

Gjakovë, dyshohet se dhunoi e sulmoi seksualisht vajzat e tij, arrestohet i dyshuari

Një burrë nga Gjakova është arrestuar nën dyshimin se ka dhunuar njërën nga vajzat e tij dhe se tjetrën e ka sulmuar seksualisht.

Burri me çrregullime mendore dyshohet se u dhunua seksualisht nga një burrë tjetër

Burri nga Gjakova i cili thuhet se ka çrregullime mendore, dyshohet se është dhunuar një burrë tjetër.

Prokuroria e Gjakovës jep detaje lidhur me dyshimet se u dhunua një burrë

Prokuroria Themelore e Gjakovës, është deklaruar në lidhje me dyshimet se është dhunuar një burrë nga Gjakova, i cili dyshohet se ka çrregullime mendore.

Gjykata e Pejës vendosi për zyrtarin policor të arrestuar për dhunim, shantazh e incizim të paautorizuar

Gjykata e Pejës ka caktuar masën e paraburgimit prej 30 ditësh për zyrtarin policor G.L., i cili është arrestuar nën dyshimin për veprat penale – ...

Mitrovicë, babai raporton dhunimin e vajzës që kishte ndodhur verën e 2021, arrestohet një person

Policia e Kosovës ka njoftuar se ankuesi, babai së bashku me vajzën e tij të moshës së mitur ka raportuar dhunimin e saj.