Postet nga: Dhunë familjare

Bashkëjetuesi detyron femrën të kryejë marrëdhënie me katër persona

Një femër, shtetase e Shqipërisë ka raportuar në Polici në Fushë Kosovë, se një mashkull me të cilin bashkëjeton, i ka dërguar katër persona të ...

Ferizaj, vëllai rrah vëllanë

Policia ka arrestuar në Ferizaj një person nën dyshimin për dhunë në familje.

Gjakovë, rrahu gruan dhe ikën

Një grua ka raportuar në Polici se vazhdimisht po keqtrajtohet psikqikisht dhe fizikisht nga burri i saj në Gjakovë.

Fushë-Kosovë, rrahet nga ish-bashkëshorti

Një qytetare ka raportuar në Polici se pas një mosmarrëveshjeje është sulmuar fizikisht nga ish-bashkëshorti.

Prishtinë, burri rrah gruan

Një person është shoqëruar në stacionin policor në Prishtinë nën dyshimin se ka ushtruar dhunë ndaj bashkëshortes së tij.

Han i Elezit, vëllai sulmon me shkop vëllanë

Një incident të cilin Policia po e trajton si dhunë familjare ka ndodhur dje rreth orës 15 :00 në Han të Elezit.

Gjilan, e gjuan axhën me çelës mekanik, e godet gruan e axhës

Një incident gjatë të cilit një person është lënduar ka ndodhur dje rreth orës 14:45 në Gjilan.

Prishtinë, arrestohen dy persona për dhunë në familje

Policia e Kosovës dy ditë më parë  ka arrestuar dy persona për dhunë familjare.