Postet nga: Dhuna në shkolla

Ndani eksperiencën tuaj: Dhuna në shkolla në Kosovë

Sipas UNESCO-s, dhuna në shkolla është një problem madhor. Raporti, Behind the numbers: ending school violence and bullying (Pas numrave: t’i japim fund dhunës në shkolla dhe bullizimit), ...

Raporti: 23.5 për qind e nxënësve në Prishtinë nuk ndihen të sigurt në shkolla

Në emisionin “Kallxo Përnime” po diskutohet rreth rrezikut në shkolla.

Rreziku në shkolla - LIVE

Sonte në emisionin "Kallxo Përnime" po transmetohet debati për rrezikun në shkolla.

Mbi 300 fëmijë viktima të dhunës në shkolla

‘Dhuna në shkolla’, ka qenë temë e diskutimit në emisionin #KallxoPernime.

A është rritur numri i rasteve të ngacmimeve seksuale në shkolla?

Vehbi Mujku nga Qendra për Punë Sociale në Prishtinë ka folur rreth parandalimit të dhunës në shkolla.

Denoncimi i rrezikut: Nxënësit po qesin haraç

Jonuz Salihaj, njohës i arsimit, në emisionin “Kallxo Përnime” ka thënë se nxënësit u qesin haraç atyre që janë shembullorë.

Mbi 300 fëmijë - viktima të dhunës në shkollat e Prishtinës

Në emisionin “Kallxo Përnime” po diskutohet për dhunën në shkollat e vendit.

Dhuna në shkolla - LIVE

Në emisionin “Kallxo Përnime” po transmetohet debati për dhunën në shkolla.