Postet nga: Dhuna ndaj fëmijëve

Fushata 'Dhuna nuk ka justifikim' përmbyllet në Prishtinë

Në qendër të Prishtinës fëmijët e Asambleve Komunale dhe të grupit Respect Our Rights  kanë mbyllur fushatën senzibilizuese “Dhuna nuk ka justifikim”.

Në Pejë nis fushata dyjavore “Dhuna nuk ka Justifikim”

Si pjesë e fushatës së promovimit të Ligjit për Mbrojtjen e Fëmijës, me theks të veçantë ndalimin e ndëshkimit trupor dhe dhunës ndaj ...

Komoran, e rrah djalin pasi nuk e ndjeku mësimin online

Një i dyshuar është arrestuar në Komoran të Drenasit, pasi dyshohet që ka ushtruar dhunë fizike ndaj fëmijës-djalit të tij, për shkak se nuk ka ndjekur më...

Rreth 100 raste në vit të dhunës seksuale ndaj fëmijëve dhe adoleshentëve

 

Veseli: Dhuna ndaj grave dhe fëmijëve nuk duhet toleruar

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Kadri Veseli, ka thënë se nëpërmjet mënyrës se si i trajtojmë sot fëmijët, shpë...

Ndëshkimi fizik te fëmijët me çrregullime prevazive në zhvillim

Strategjitë dhe format e disiplinës prindërore janë një nga arsyet që ndikojnë drejtpërdrejt në zhvillimin dhe sjelljen e fëmijëve. Ndër format më të hulumtuara ...

Nëna godet 3 vjeçarin me shkop

Është arrestuar një grua e cila dyshohet se me një shkop druri e kishte goditë  fëmiun e saj tre vjeçar.

KOMF prezantoi dokumentin me 'Politika për mbrojtjen e fëmijëve'

Koalicioni i Organizatave për Mbrojtjen e Fëmijëve ka prezantuar “Modelin e Politikës për Mbrojtjen e Fëmijëve”.