Postet nga: Devolli

Rifillon beteja gjyqësore 'Devolli Corporation' - 'Kosova Sot / Reshat Badallaj'

Pak ditë më parë avokatët e palës së paditur, gazetarit Reshat Badallaj, "Avokat Gent dhe Blend" njoftuan përmes një postimi në rrjetin sociale facebook se e kishin ...

Leposhtica: E paqartë pse AGK s’ka reaguar pas vendimit të Gjykatës në favor të BIRN për rastin Devolli

Udhëheqësi i Zyrës Ligjore në BIRN, Labinot Leposhtica, ka thënë se verdikti i Gjykatës së Prishtinës për të anuluar vendimin e Komisionit të ...

Sindikata e Telekomit thotë se ka filluar tërheqja e parave nga ana e "Z-Mobile"

Federata Sindikale së Pavarur të PTK-së ka njoftuar se kompanisë janë duke iu tërhequr të holla nga xhirollogaria e Telekomit nga ,siç thonë ata, kompania e Blerim Devollit, “Z-Mobile”.

Apeli refuzon ankesën e Telekomit, lë në fuqi vendimin në favor të Z-Mobile

Gjykata e Apelit ka refuzuar ankesën e avokatit Gazmend Nushi, përfaqësues i Telekomit në kontestin me Z-Mobile.

Blerim Devolli intervistohet sot nga deputetët për krizën në Telekom

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në Postë Telekomin e Kosovës (PTK) dhe Vala pritet ta intervistoj sot pronarin e Kompanisë ‘Dardafon’, Blerim Devolli.

Avokati: Buzhala Përjetoi Dhimbje Shpirtërore nga Panot Fyese

Avokati: Buzhala Përjetoi Dhimbje Shpirtërore nga Panot Fyese

Në gjykimin e kompanive të vëllezërve Devolli për panot fyese, avokati Granit Vokshi tha se Berat Buzhala përjetoi dhimbje shpirtërore.

Një Ekspert i Psikiatrisë do ta Vlerësojë Dëmin Ndaj Buzhalës

Një Ekspert i Psikiatrisë do ta Vlerësojë Dëmin Ndaj Buzhalës

Gjykata në Pejë e ka miratuar propozimin e avokatit Arianit Koci që të caktohet një ekspert i psikiatrisë, i cili do ta vlerësojë dëmin moral që i është ...

Vazhdon Gjykimi për Padinë e Buzhalës

Vazhdon Gjykimi për Padinë e Buzhalës

Pronari i “Gazetës Express”, Berat Buzhala, ka dëshmuar në procesin gjyqësor kundër dy kompanive të vëllezërve Devolli dhe kompanisë "Kristal-B", të cilat i ka ...