Postet nga: Destan Rukiqi

Eksperti financiar jep vlerësimin për të akuzuarin për mundësim të marrjes së kredive në institucionin mikrofinanciar

Një ekspert financiar është dëgjuar sot në cilësinë e dëshmitarit në gjykatën e Prishtinës në rastin kundër Ilir Imerit i cili po akuzohet nga ...

Supremja Ka Vendosur për Rastin ‘Apex’

Lajmin për KALLXO.com e konfirmoi avokati Destan Rukiqi.

Hetimet Ndaj Salih Mekajt Drejt Fundit

Hetimet ndaj ish-kryetarit të Gjykatës së Apelit, Sali Mekaj, janë në përfundim e sipër, thotë prokurorja e rastit Drita Hajdari, ndërkohë që mbrojtja e të pandehurit ...

Vendim i ri i Gjykatës për Salih Mekajn dhe Vlora Goranin

Gjykata Themelore në Prishtinë ka vendosur që të pandehurve Salih Mekaj dhe Vlora Gorani t’ua vazhdojë masën e arrestit shtëpiak edhe për dy muaj të tjerë.

Përsëri Arrest Shtëpiak për Gjykatësin Salih Mekaj

Gjyqtarja e procedurës paraprake në Gjykatën Themelore në Prishtinë, Alltëne Murseli, u ka caktuar masën e arrestit shtëpiak, kryetarit të Gjykatës së Apelit, Salih ...

Sali Mekaj dhe Vlora Gorani Presin Masën e Sigurisë

Sot në Gjykatën Themelore te Prishtinës u mbajt mbahet seancë mbi rivendosjen e masës ndaj Sali Mekajt dhe Vlora Goranit.

Ekskluzive: Detajet pse Salih Mekaj u Arrestua

“Maçorri ka me u pa me atë”. Kjo është porosia të cilën e pandehura Vlora Gorani e dërgonte tek burri i saj Fahri D. në qelinë e ...

Nesër Merret Vendimi për Salih Mekajn

Përfundoi seanca për caktimin e masës së sigurisë për Kryetarin e Gjykatës së Apelit, Salih Mekaj.