Postet nga: deshmitari

VIDEO - Vëllai i Nazim Bllacës, Naser Bllaca flet për KALLXO.com

Naser Bllaca, vëllai i madh i Nazim Bllacës një bisedë për KALLXO.com ka konfirmuar se Nazim Bllaca është gjallë dhe nuk ka vdekur.

Gjykimi ndaj Salih Mustafës, dëshmitari Ajeti tregon se kur e ka takuar Mustafën

Muhamet Ajeti, dëshmitari i trembëdhjetë i mbrojtjes sot ka filluar dëshminë e tij në gjykimin ndaj Salih Mustafës para Dhomave të Specializuara të Hagës.

Gjykimi ndaj Salih Mustafës, dëshmitari Selatin Krasniqi përfundon dëshminë e tij

Selatin Krasniqi dëshmitar i dymbëdhjetë i mbrojtjes para Dhomave të Specializuara ka përfunduar dëshminë e tij në procesin gjyqësor ndaj Salih Mustafës.

Gjykimi ndaj Salih Mustafës, dëshmitari Krasniqi: Në Zllash nuk ka pasur kamp ndalimi

Dëshmitari Selatin Krasniqi, në gjykimin ndaj Salih Mustafës në Dhomat e Specializuara në Hagë, ka mohuar të ketë pasur ndonjëherë kamp ndalimi në fshatin Zllash të Prishtinë...

Gjykimi ndaj Salih Mustafës, dëshmitari flet për spitalin e improvizuar në Zllash ku u dërguan të plagosurit

Selatin Krasniqi, dëshmitari i dymbëdhjetë i mbrojtjes po dëshmon në gjykimin e Salih Mustafës në Hagë ku gjatë ditës së enjte ka treguar për ...

Dëshmitari Vërbovci tregon se ku dhe kur e kishte takuar Salih Mustafën

Nazmi Vërbovci dëshmitari i shtatë i mbrojtjes po dëshmon në gjykimin ndaj Salih Mustafës që po zhvillohet në Dhomat e Specializuara të Hagës.

Dëshmitari: Kamerat në veriun e Kosovës kontrollohen nga vëllai i drejtorit të policisë në veri

Gjykimi ndaj të akuzuarve në rastin e vrasjes së ish-politikanit serb Oliver Ivanoviq ka vazhduar sot me dhënien e dëshmisë nga dëshmitari N. B., zyrtar policor kufitar.

Rrëfimi para gjykatës i pronarit që ndërtoi pa leje në Prizren

Ish inspektori i ndërtimit Nexhmedin Musliu, i akuzuar nga Prokuroria e Prizrenit për keqpërdorim të detyrës zyrtare, është ballafaquar sot me dëshmitarin Tyrkan Alibajro.