Postet nga: Deponia e Mirashit

Kompania 'Pastrimi' sërish nuk do të mbledhë mbeturinat, shkak mbyllja e deponisë ku zbrazen kamionët

Kompania Rajonale ‘Pastrimi’ ka njoftuar se nuk do mbledh mbeturinat pasi deponia  ku zbrazen kamionët është mbyllur nga ana e Kompanisë për Menaxhimin e Deponive të Kosovës (...

"Pastrimi" fillon zbrazjen e mbeturinave në deponinë e Mirashit, grumbullimi në kryeqytet mund të mos kryhet sipas orarit

Kompania Regjionale “Pastrimi” ka bërë të ditur se prej orës 11:00 ka nisur zbrazja e mbeturinave në deponinë e mbeturinave në “Miras”.

Liburn Aliu: Deponia e Mirashit në Obiliq do të mbyllet

Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Instrastrukurës, Liburn Aliu pas vizitës në Deponin e Mirashit ka thënë se e njëjta do të mbyllet pas keqmenaxhimit ...

‘Bomba’ ekologjike në Mirash

Deponia e Mirashit vazhdon të mbetet një ‘bombë e ekologjike’ për shkak të rrezikut për kontaminimin e ujërave nëntokësore. Sado që krerët e institucioneve ...

VIDEO: Deponia e Mirashit

Emisioni ‘Jeta në Kosovë’ transmetoi hulumtimin mbi rrezikun ambiental që po e shkakton deponia e mbeturinave në Mirash.

Qeveria ‘mbyll sytë’ ndaj rrezikut për katastrofë ambientale në Mirash

Me gjithë raportet e shumta nga ekspertët për rreziqet ambientale nga keqmenaxhimi i deponisë së mbeturinave në Mirash, për qeverinë e Kosovës ajo mbetet ‘prioritet’ vetë...

Deponia e Mirashit

Emisioni ‘Jeta në Kosovë’ transmetoi hulumtimin mbi rrezikun ambiental që po e shkakton deponia e mbeturinave në Mirash.

U kërkua mbyllja e përkohshme e Deponisë së Mirashit

Kryeshefi Ekzekutiv i Kompanisë së Menaxhimit të Deponive në Kosovë, Abdullah Haxhiu tha se kishte propozuar mbylljen e deponisë së mbeturinave në Mirash.