Postet nga: Deponi ilegale

Deponia ilegale e lënë pas dore nga Komuna e Prizrenit - FOTO

Në rrugën Prizren - Zhur, në afërsi të lagjes 'Zhuri i Ri', një deponi ilegale ka ngulfatur fushat e kësaj pjese të Komunës së Prizrenit.

Prishtinë, deponia e mbeturinave në lagjen ‘Arbëria’ - VIDEO

Kjo deponi e mbeturinave ndodhet në lagjen ‘Arbëria’ në Prishtinë.

'Garë e fortë' mes bukurive natyrore dhe bërllokut në Sharr

Zona e Sharrit ofron mundësi të mira për zhvillimin e turizmit malor. Por, deponitë me bërllog në këtë rajon janë bollëk.

Haki Rugova flet për deponinë ilegale të bërllokut në fshatin e tij

I pari i Komunës së Istogut, Haki Rugova, në emisionin "Jeta në Komunë" ka folur për deponitë ilegale, me theks të veçantë deponinë ilegale në fshatin e ...

Pas raportimit të KALLXO.com, Komuna e Bekim Jasharit largon deponinë në fshatin Burojë

Pas hulumtimit të KALLXO.com, Komuna e Skenderajt ka larguar  një deponi ilegale në fshatin Burojë, përkatësisht në rrugën “Mulla Ilaz Buroja”.

Pas raportimit të KALLXO.com, Komuna e Skenderajt largon deponinë ilegale në qytet

Komuna e Skenderajt ka larguar deponinë ilegale që ishte krijuar në rrugën "Nënë Tereza", përkatësisht në Lagjen 3 në qytet.

Komuna e Drenasit largon deponi ilegale në tre fshatra

Komuna e Drenasit që udhëhiqet nga Ramiz Lladrovci ka njoftuar se ka pastruar tri deponi të mbeturinave në tri fshatra të ndryshme.

FOTO - Mbeturinat afër lumit Sitnica në Vushtrri

E ndodhur në periferi të qytetit të Vushtrrisë ,  rruga “ Hamdi Gashi” është e mbuluar me mbeturina.