Postet nga: Dënimi

Dy Vjet Burg për Lëndimet e Shkaktuara në Aksident

Gjykata Themelore e Prizrenit, Departamenti i Përgjithshëm Penal ka bërë shpalljen e aktgjykimit ndaj të akuzuarit me iniciale L.M. nga Prizreni dhe e ka shpallur fajtor ...

Shpallet Fajtor Drejtori i Arsimit të Suharekës

Shpallet Fajtor Drejtori i Arsimit të Suharekës

Drejtori i Drejtorisë së Arsimit të Komunës së Suharekës, Sherif Berisha, është shpallur fajtor dhe është dënuar me burg efektiv në kohëzgjatje prej 5 muajsh.

ish-Zyrtari i Bankës Fajtor për Dëmin prej 41 Mijë Eurove

Gjykata Themelore në Prishtinë ka shpallur fajtor Jusuf Arifin si kryerës të veprës penale keqpërdorimi i autoritetit zyrtar.

8 Vjet Burg dhe 3000 Mijë Euro Gjobë për Grabitje

Gjykata Themelore në Ferizaj e dënoi me tetë vjet burg dhe 3 mijë euro gjobë personin me inicialet Xh. S.

18 Vjet Burg Personit që Vrau Djalin e Axhës

Gjykata Themelore në Prishtinë dënoi me 18 vjet burg Driton Gashin pasi ai kreu vrasjen e djalit të axhës.

Tre Vjet Burg për Vrasje në Tentativë

N.B. u gjet fajtor nga Gjykata Themelore në Ferizaj dhe u dënua me 3 vjet për tentim-vrasjen ndaj të dëmtuarit të këtij rasti E. B.

Gjobë për Ryshfetin që u Dha Policëve

Gjykata Themelore në Prishtinë e dënoi me 200 euro gjobë Raif Hajrën pasi në seancën fillestare të zhvilluar ndaj tij, Hajra e pranoi se u kishte dhënë ...

Dënohen PDK e Nisma nga Ankesa e BIRN dhe Internews Kosova

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa dënoi partitë politike PDK e Nisma, pas ankesës së BIRN dhe Internews Kosova që lidhej me vendosjen e posterëve të ...