Postet nga: denime

“Dënime nën minimum”: Drejtësi që zvarritet, gra që vriten

Dështimi i institucioneve të drejtësisë për të vepruar në mënyrë efektive, po e përshkallëzon dhunën në familje - është vlerësim si i ...

Policia në Gjilan konfiskon 21 patentë-shofer e shqipton mbi 1,400 gjoba javën e fundit

21 patentë-shofer janë konfiskuar, 1,400 gjoba për kundërvajtje në trafik dhe 29 gjoba për vozitësit e automjeteve me parregullsi teknike janë shqiptuar nga Drejtoria Rajonale e Policisë Gjilan ...

Voziste me shpejtësi 152 km/h në zonën e kufizimit 40 km/h

Policia e Kosovë ka gjobitur një shofer i cili  ka vozitur me shpejtësi 152 km/h në zonën e kufizimit 40 km/h.

Dhuna ndaj disa vajzave në një restorant në Kinë, njëri nga sulmuesit dënohet me 24 vjet burg (VIDEO)

Një burrë në Kinë është dënuar me 24 vjet burg për rolin e tij në një sulm brutal ndaj disa vajzave e grave në një restorant në qytetin Tangshan ...

Për 24 orë rreth 4300 tiketa për shkelje të masave anti-COVID-19

Policia e Kosovës vazhdon t`i gjobisë qytetarët për mosrespektim të masave anti-COVID.

Rekord i gjobave anti-COVID

 

Rritet numri i gjobave për mosrespektim të masave kundër COVID-19

Për vetëm brenda një ditë është rritur numri për më shumë se 1 mijë e 500 gjoba të shqiptuara për personat që kanë shkelur ligjin për COVID – 19.

“Vetëm drejtësia mund të lehtësojë dhimbjen dhe vuajtjen tonë”

Rrëfimet e 16 të mbijetuarve të dhunës seksuale dhe torturës gjatë luftës së fundit në Kosovë, janë shpalosur në librin digjital të Kombeve të Bashkuara (OKB) “In ...