Postet nga: dënim me burgim

Gjykata e Prishtinës shpall aktgjykim dënues për vrasje të rëndë, ndër të akuzuarit edhe një i mitur

Gjykata e Prishtinës më 13.06.2024 ka shpallur aktgjykim dënues, me ç'rast ka dënuar me më shumë se 37 vjet burgim 3 persona. Në këtë rast i akuzuar është edhe ...

Vendimi i gjykatës për të akuzuarin për vrasjen e nënës së tij në Pejë më 2023

Urim Hyseni i akuzuar për vrasjen e nënës së tij më 14.04.2023, është dënuar me 25 vite dënim me burgim.

15 vite e 6 muaj burgim për mësimdhënësin e akuzuar për sulm seksual

Gjykata e Pejës e ka gjetur fajtor dhe dënuar me 15 vite e 6 muaj burgim, ish-mësimdhënësin Valentin Selmanajn i akuzuar për dy vepra penale; sulm ...

Komisioni i KGJK-së: 8 aktakuza të pranuara në vitin 2023 për rastet ku viktima ishin gazetarët

Komisioni i Këshillit Gjyqësor të Kosovës për monitorimin, vlerësimin dhe raportimin e Planit strategjik për përmirësimin e qasjes në drejtësi si ...

Aksidenti me fatalitet i këmbësores 56-vjeçare, gjykata dënon të akuzuarin

Gjykata e Prishtinës e ka gjetur fajtor dhe dënuar të akuzuarin Melvin Dinaj, i cili kishte goditur një këmbësore 56-vjeçare në nëntor të vitit ...

Burgim dhe gjobë ndaj të akuzuarve që ndërtuan në pronën e Ministrisë së Ambientit

Gjykata e Prizrenit - Dega në Suharekë i ka shpallur fajtorë dhe i ka dënuar dy të akuzuar dhe dy subjekte juridike për veprat penale ndërtimi pa ...

Gjykata vendos për të akuzuarin për falsifikim të rezultateve të votimit në zgjedhjet e 2021-ës

Granit Halilaj i akuzuar për falsifikim të rezultateve të votimit është gjetur fajtor nga gjykata e Prishtinës, pasi i njëjti ka arritur marrëveshje për pranim ...

‘Ka me t’masakru me gjithë familje’ – Kërcënoi deputeten e PDK-së, i akuzuari pranon fajësinë

Është mbajtur gjykimi në mungesë të të akuzuarit Afrim Bajrami, i cili akuzohet se kanosi deputeten e PDK-së Ariana Musliu Shoshi.