Postet nga: dëmtim i pasurisë

Policia e kosoves

Raporton vëllain në polici se i çmontoi e i dëmtoi dyert e shtëpisë

Një burrë ka raportuar vëllain e tij në polici për dëmtim të shtëpisë së tij.

Aktakuzë ndaj prizrenasit, akuzohet se i dha fqinjit para borxh për djalin e sëmurë e më pas ia kërkoi me kamatë të lartë

Prokuroria e Prizrenit ka ngritur aktakuzë ndaj dy personave për veprat penale - fajde, detyrim dhe dëmtim i pasurisë.

Sulmojnë me shkopinj druri të dëmtuarin, 30 ditë paraburgim të dyshuarit

Gjykata e Prizrenit ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë duke caktuar masën e paraburgimit prej 30 ditësh për të pandehurin L.U.

Kanosje me thikë e armë për një pronë në Vushtrri

Një mosmarrëveshje për një pronë në Vushtrri përfundoi me arrestimin e tre personave, ka bërë të ditur Policia e Kosovës.

Pas aksidentit, dëmtoi me gurë kamionin, arrestohet i dyshuari

Në Pestovë të Vushtrrisë një person është arrestuar për dëmtim dhe asgjësim të pasurisë.

Katër të dyshuar rrahin një person në Malishevë

Një person ka marrë lëndime të rënda trupore pasi është rrahur nga katër të dyshuar.

Ferizajasi arrestohet për dhunë në familje dhe dëmtim të pasurisë

Një grua në Ferizaj ka raportuar në polici për një rast të dhunës në familje dhe dëmtim të pasurisë.

Aktakuzë ndaj pesë personave për rrahje e dëmtim të pasurisë në kafiterinë 'Maroa’ në Gjilan

Prokuroria Themelore në Gjilan, departamenti për krime të përgjithshme, ka ngritur aktakuzë, ndaj të pandehurve F.D., SH.I., A.M., F.R., dhe V.H., të cilë...