Postet nga: "Demos"

Kuvendi Komunal i Kaçanikut diskuton raportin e ekipit të Auditimit Social (VIDEO)

Kuvendi Komunal i Kaçanikut ka diskutuar sot raportin e ekipit të Auditimit Social, i cili është formuar për të monitoruar projektin e ndërtimin e objektit të zjarrfikë...

Kuvendi Komunal i Vitisë diskuton raportin e ekipit të Auditimit Social (VIDEO)

Kuvendi Komunal i Vitisë ka diskutuar më 26 dhjeto raportin e ekipit të Auditimit Social, i cili është formuar për të monitoruar projektin për zgjerimin, renovimin dhe asfaltimin e ...

Parku "Isa Berisha" nën monitorimin e ekipit të Auditimit Social në Han të Elezit

Një grup prej 22 qytetarëve, të profesionave e moshave të ndryshme, u bënë pjesë e ekipit të Auditimit Social në Komunën e Hanit të Elezit dhe për ...

Raporti i Auditimit Social, projekti i rrugës "Kongresi i Manastirit" në Viti nën mbikëqyrjen e qytetarëve

Një grup prej 18 qytetarëve, të profesionave e moshave të ndryshme, u bënë pjesë e ekipit të Auditimit Social në Komunën e Vitisë dhe për disa muaj ...

Shtegu i ecjes në Mushtisht, projekti nën llupën e ekipit të Auditimit Social në Suharekë

Një grup prej 14 qytetarëve, të profesionave e moshave të ndryshme, u bënë pjesë e ekipit të Auditimit Social në Komunën e Suharekës dhe për disa ...

Ndërtimi i objektit të zjarrfikësve në Kaçanik, cilat janë gjetjet e ekipit të Auditimit Social?

Një grup prej 16 qytetarëve, të profesionave e moshave të ndryshme, u bënë pjesë e ekipit të Auditimit Social në Komunën e Kaçanikut dhe për disa ...

Raporti i ekipit të Auditimit Social për projektin e kolektorëve në Drenas, cilat janë gjetjet dhe rekomandimet?

Një grup prej 20 qytetarëve, të profesionave e moshave të ndryshme, u bënë pjesë e ekipit të Auditimit Social në Komunën e Drenasit dhe për disa muaj ...

Takimi në Pejë për shkëmbimin e përvojave në Auditim Social

Shkëmbimi i përvojave për procesin e Auditimit Social ka bashkuar në Pejë grupet e Auditimit Social të Suharekës, Hanit të Elezit dhe atë të Pejës. ...