Postet nga: demokraci plus

Demokraci Plus: Qeveria Hoti të mos emërojë më shumë se dy zëvendësministra për ministri

Organizata jo-qeveritare Demokraci Plus ka reaguar pas emërimeve të zëvendësministrave nga qeveria e Avdullah Hotit.

D+ publikon raportin mbi zotimet e nënshkruara nga kryetarët e komunave

Kryetarët e komunave në vend u zotuan për publikim të vendimeve në ueb, transparencë financiare, konsultime publike në lagje dhe fshatra, transparencë në prokurim publik, publikim të raportit ...

Vjosa Osmani i nënshkruan zotimet e D+ për qeverisje të mirë

Kandidatja e LDK-së për kryeministre, Vjosa Osmani ka nënshkruar deklaratën e cila përfshinë 7 zotimet elektorale për qeverisje të mirë të propozuar nga organizata Demokraci Plus.

Demokraci Plus: Ramush Haradinaj po shfrytëzon resurset publike për promovimin e partisë

Demokraci Plus ka thënë se kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj po i shfrytëzon resurset publike për të promovuar partinë e tij.

BIRN dhe D+ prezantojnë integritetin e Administratës Tatimore të Kosovës

Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese (BIRN Kosova) dhe Demokraci Plus (D+) me përkrahje të Ambasadës së Britanisë në Prishtinë, organizojnë tryezën për Integritetin në Administratën ...

D+ publikon raportin për përmbushjen e zotimeve elektorale të kryetarëve për qeverisje të mirë

Komuna e Prishtinës, Prizrenit, Ferizajt, Pejës, Gjakovës, Gjilanit dhe Mitrovicës janë shtatë komunat të cilat janë përfshirë në një raport i cili u publikua sot ...

Demokraci Plus: Partitë politike 'harrojnë' web-faqet e tyre

Partitë politike garojnë për të marrë besimin e votuesve në zgjedhje dhe marrin fonde nga buxheti i Kosovës. Andaj, pritet që në web-faqet e tyre ato së paku ...

Kuota Gjinore Nuk Është Zgjidhje për Barazinë

Gra deputete, përfaqësuese të institucioneve qendrore e lokale si dhe shoqëria civile kanë diskutuar të enjten në Prishtinë rreth sfidave dhe mundësive të grupeve jo formale ...