Postet nga: demet nga vershimet

Pasuria e pasluftës e zhytur nën ujë (VIDEO)

Përmbytjet e shiut i kanë shkaktuar mijëra euro dëme familjeve në Skenderaj, Mitrovicë, Klinë dhe Istog - pasuri pronësore të krijuar prej fundit të luftës ...

Kurti: Dëmet nga vërshimet janë të mëdha, duhet të merremi edhe me shkaktarët

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka folur për dëmet që janë shkaktuar nga vërshimet javën e fundit në disa rajone të vendit.

Vërshimet në Rahovec, Latifi: Ende nuk dihet vlera e dëmeve

Reshjet e shumta të shiut që ranë nga të shtunën në vendin tonë, kanë shkaktuar vërshime në komunën e Rahovecit. Shumë rrugë e shtëpi në disa ...

Kompensohen financiarisht 56 familje të dëmtuara nga vërshimet e fundit në Malishevë

56 familje në Malishevë janë kompensuar financiarisht nga Komuna si ndihmë për dëmtimet nga vërshimet e fundit.

Reshjet dëmtojnë urën në Dobroshec të Drenasit

Reshjet e vazhdueshme të shiut dhe borës, kanë dëmtuar urën në lagjen Avdyli në Dobroshec të Drenasit.

Qeveria udhëzon ministrinë të caktojë kriteret për ndarjen e fondeve lidhur me vërshimet

Qeveria në detyrë e udhëhequr nga Avdullah Hoti ka ndarë 1 milion euro për komunat e vërshuara nga shiu, në javën e parë të janarit.

Vlerësimi preliminar, mbi 1.5 milion dëme nga vërshimet në Gjilan

Vlerësimi preliminar i dëmëve të shkaktuara nga vërshimet në fillim të kësaj jave në Gjilan, prekin shifrat e mbi 1.5 milion eurove.