Postet nga: Dekorimi

Dështon tenderi, Vushtrria dekorohet në mënyrë vullnetare

Komuna e  Vushtrrisë këtë vit është vonuar në dekorimin e qytetit për festat e fundvitit.

Nis dekorimi i shesheve të Prishtinës (Foto)

Sheshet kryesore të Prishtinës kanë filluar të dekorohen për festat e fundvitit.

Fillon dekorimi i Prishtinës për festat e fundvitit (FOTO)

Me 1 nëntor Prishtina ka filluar punimet  e stolisjes së qytetit për festat e fundvitit.

Thaçi dekoron të rënët e Luftës së Dytë Botërore

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi i ka dekoruar me urdhrin “Hero i Kosovës” tre të rënë gjatë Luftës së Dytë Botërore.

Lipjani mbetet pa dekorim për festat e fundvitit, shkëputet kontrata me kompaninë

Komuna e Lipjanit ka shkëputur kontratë për dekorimin e sheshit dhe qytetit të Lipjanit për festat e fundvitit.

Presidenti Thaçi dekoron Xhavit Halitin

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, vazhdon të dekorojë personalitete të ndryshme me Medaljen Presidenciale Jubilare të Dhjetëvjetorit të Pavarësisë.

Presidenti Dekoron Hartuesit e Kushtetutës

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, në dhjetëvjetorin e Kushtetutës së Kosovës, dekoroi me medaljen presidenciale jubilare të dhjetëvjetorit të pavarësisë hartuesit e saj.

Presidenti Thaçi Dekoron Ambasadorin Kai Eide

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka dekoruar sot me Medaljen Presidenciale jubilare të dhjetëvjetorit të pavarësisë, diplomatin norvegjez Kai Eide.