Postet nga: deklarimi i pasurisë

Mbi 99 Për Qind e Zyrtarëve Deklaruan Pasurinë

Agjencia Kundër Korrupsion (AKK) ka publikuar të dhënat lidhur me deklarimin e pasurisë nga zyrtarët e lartë publikë.

Pritja e Ditëve të Fundit për Deklarim Pasurie

Drejtori  i kësaj agjencie Hasan Preteni në përgjigjen përmes postës elektronike për KALLXO.com nuk ka dhënë shifrën se sa zyrtarë e kanë ...

Ndizet “Skaneri” i Pasurisë së Zyrtarëve Publikë

Nga nesër fillon procesi i deklarimit të pasurisë nga zyrtarët e lartë publikë.

Asamblisti-Moralisht Fajtor për Mosdeklarim Pasurie

Prokurori në fjalën e tij tha se me provat dhe dëshmitë që janë shqyrtuar në këtë proces gjyqësor është vërtetuar fajësia e të akuzuarit ...

Drejt Muajit Milionësh të Deklarimit të Pasurisë

Agjencia Kundër Korrupsion (AKK) në faqen zyrtare të saj ka njoftuar se rreth 170 zyrtarë që do të shërbejnë si pika kontakti në institucionet publike kanë filluar trajnimin me ...

Hasan Preteni Kritikon Gjykatat: Dënime të Buta për Mosdeklarim

Rasti i i sotëm i ish kryetarit të komunës së Lipjanit, Shukri Buja, ndaj të cilit u shqiptua dënim me kusht dhe gjobë për mosraportim të ...

Shukri Buja: Dënimi Im Ishte Politik

Shukri Buja: Dënimi Im Ishte Politik

Gjykata Themelore në Prishtinë e ka shpallur fajtor ish kryetarin e Lipjanit në akuzën për mosdeklarim të pasurisë.

Dënohet e Gjobitet Shukri Buja

Gjykata Themelore në Prishtinë e ka shpallur fajtor ish kryetarin e Lipjanit në akuzën për mosdeklarim të pasurisë.