Postet nga: deklarimi i pasurisë

Zyrtarët e lartë publik duhet ta deklarojnë pasurinë deri më 19 qershor

Në pajtim me vendimin e Qeverisë së Kosovës për lehtësimin e masave pas situatës së krijuar nga pandemia COVID-19, Agjencia Kundër Korrupsionit njofton se afati ...

Pasuria e ministrit Anton Quni

Anton Quni nga Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK) është emëruar përsëri në krye të Ministrisë së Mbrojtjes në kuadër të qeverisë së re të drejtuar ...

Pasuria e Avdullah Hotit, tri banesa të blera për 8 vjet

Avdullah Hoti është kandidati i propozuar nga Lidhja Demokratike e Kosovës, për kryeministër të vendit, pas mandatit që Presidenti Hashim Thaçi i dha këtij subjekti ...

Zyrtarëve të lartë u zgjatet afati për ta deklaruar pasurinë në AKK

Agjencia Kundër Korrupsion (AKK) e ka zgjatur afatin për deklarimin e pasurisë nga zyrtarë të lartë deri në një kohë të pacaktuar.

Pasuria e deputetit të LDK-së, Fetah Rudi

Deputeti i Kuvendit të Kosovës nga Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK), Fetah Rudi, ka deklaruar në Agjencinë Kundër Korrupsion se ka një shtëpi dhe një truall.

Pasuria e zv/kryeministrit Haki Abazi

Zëvendëskryeministri i dytë i Qeverisë së Kosovës, Haki Abazi deklarimin e pasurisë në Agjencinë Kundër Korrupsion e ka bërë me 27 janar, në kohën kur ...

Sa i pasur është Arben Vitia?

Ministri i ri i Shëndetësisë, Arben Vitia deklarimin e tij në Agjencinë Kundër Korrupsion e ka bërë me 27 janar, në kohën kur ishte vetëm ...

Pasuria e deputetes Eliza Hoxha

Deputetja e Kuvendit të Kosovës nga radhët e PDK-së, Eliza Hoxha, ka deklaruar pasurinë e saj në Agjencinë Kundër Korrupsion (AKK).