Postet nga: deklarimi i pasurisë

Sa kushton BMW e Fatmir Limajt?

Agjencia Kundër Korrupsionit (AKK) ka publikuar deklarimet e pasurisë të zyrtarëve që kanë poste publike.

Albin Kurti me vetëm 934 euro në bankë

Ish-kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka deklaruar para të gatshme vetëm 934 euro e 38 cent.

Kadri Veseli rrit pasurinë, blen banesë 85 mijë euro

Ish- kryetari i Kuvendit të Kosovës dhe i pari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli, ka investuar në pasuri të paluajtshme.

Aksionet e Mërgim Lushtakut në 4 biznese kursen 45 mijë euro në bankë

Agjencia Kundër Korrupsionit (AKK) ka publikuar deklarimet e pasurisë të zyrtarëve që kanë poste publike.

Anton Quni e shet veturën BMW X5

Anton Quni, ministri i Mbrojtjes e ka shitur veturën e tipit BMË X5, të cilën e kishte blerë në vitin 2011. Ndërsa tash e ka blerë një veturë ...

Sa është pasuria e Lulzim Bashës?

Lulzim Basha deklaronte në vitin 2005 më shumë se 700 mijë euro prona dhe llogari në deklarimin fillestar të pasurisë, mes tyre mund të përmendim banesat në Holandë, Tiranë dhe Durrë...

Cila është pasuria e Edi Ramës dhe bashkëshortes Linda Rama?

Në deklaratën e vitit 2013, kryeministri Edi Rama posedonte një apartament parafabrikat të fituar nga privatizimi si dhe një studio artistike të trashëguar nga i ati, raporton Klan TV.

Sa është pasuria e Ilir Metës dhe Monika Kryemadhit?

Prona, para në bankë, automjet me vlerë 30 mijë euro, tokë me sipërfaqe 1200 metra katrorë, kontratë për një apartament me sipërfaqe 317 metra katrorë, janë këto të dhë...