Postet nga: deklarim i rrejshem

Enis Kervan: Shumë njerëz deklarojnë identitet të rrejshëm në radhët e komuniteteve për t'u punësuar më lehtë

Enis Kervan, deputet i Kuvendit të Kosovës nga grupi parlamentar multietnik, thotë se komunitetit turk i cenohet e drejta për punësim në institucione publike, përkundër ...

Shtyhet për qershor gjykimi për keqpërdorim në një konkurs të Spitalit të Gjakovës

Seanca gjyqësore e paraparë për sot ndaj Vera Lleshit, mjeke në Spitalin “Isa Grezda” në Gjakovë, e cila po akuzohet nga Prokuroria e Gjakovës për keqpë...

Prishtinë, lëndon veten kurse në polici deklaron se e sulmuan katër persona

Një burrë në Prishtinë është arrestuar pasi ka raportuar në polici se është sulmuar nga katër persona.

Prishtinë - Sulmohet nga personi i cili u prezantua si polic

Policia e Kosovës ka njoftuar se ka hapur një rast për lëndim të lehtë trupor dhe prezantim të rrejshëm.

Refuzohen propozimet për ekspertiza në gjykimin për konkursin në Spitalin e Gjakovës

Vera Lleshi, mjeke në Spitalin “Isa Grezda” në Gjakovë, po akuzohet nga Prokuroria e Gjakovës për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe falsifikim të dokumentit, ndërsa ...

Gjakovë: Mjekja e Spitalit të Gjakovës dhe kandidatja e një konkursi, ballafaqohen me dëshmitarë

Vera Lleshi, mjeke në Spitalin “Isa Grezda” në Gjakovë, po akuzohet nga Prokuroria e Gjakovës për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe falsifikim të dokumentit, ndërsa ...

Gjakovë: Mjekja e Spitalit dhe kandidatja e një konkursi, ballafaqohen me kolegen e tyre si dëshmitare

Vera Lleshi, mjeke në Spitalin “Isa Grezda” në Gjakovë, po akuzohet nga Prokuroria e Gjakovës për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe falsifikim të dokumentit, ndërsa ...

Gjakovë: Mjekja e Spitalit dhe kandidatja e një konkursi në këtë spital, ballafaqohet me dëshmitarë

Vera Lleshi, mjeke në Spitalin “Isa Grezda” në Gjakovë, po akuzohet nga Prokuroria e Gjakovës për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe falsifikim të dokumentit, ndërsa ...