Postet nga: "Defender- EUROPE' 23"

PDK: Përjashtimi nga 'Defender Europe', shenjë e përkeqësimit të raporteve me SHBA-në dhe NATO-n

Partia Demokratike e Kosovës (PDK) ka thënë se është e shqetësuar me zhvillimet e fundit që e kanë sjellë Kosovën në "përballje të rrezikshme" me ...

Deputeti i PDK-së komenton sanksionet e SHBA-së ndaj Kosovës

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Hisen Berisha ka komentuar përjashtimin e Kosovës nga ushtrimi “Defender Europe - 23” si masë sanksionuese pas zhvillimeve të fundit në veri ...

Ministria e Mbrojtjes: Objektivi 2-vjeçar për validimin e Regjimentit të Këmbësorisë është arritur

Ministria e Mbrojtës e Kosovës njoftoi se objektivat e Forcës së Sigurisë së Kosovës në kuadër të ushtrimit “Defender Europe ‘23”  për validimin e kapaciteteve ...

Kontingjenti i FSK-së në Kroaci realizon trajnim para ushtarakëve të vendeve partnere në fushën e çminimit

Forca e Sigurisë së Kosovës (FSK) ka bërë të ditur se kontingjenti i atashuar në brigadën e mekanizuar të ushtrisë kroate ka realizuar trajnim në edukim pë...

Kurti: 'Defender Europe', ngjarja më e madhe stërvitore ushtarake që ka ndodhur në Kosovë

Kryeministri i vendit, Albin Kurti tha se “Defender Europe ‘23” është ngjarja më e madhe stërvitore ushtarake që ka ndodhur ndonjëherë në Kosovë.

'Defender Europe', rruga 'Agim Ramadani' mbyllet përkohësisht për qarkullim

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se për shkak të ceremonisë hapëse të ushtrimit “Defender Europe 2023” të organizuar nga NATO, do të mbyllet për ...

Ushtrimet luftarake të FSK-së, Mehaj: Ushtria e Kosovës do të jetë pjesë e NATO-s

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj tha se janë duke bërë përgatitjet për ushtrimin “Defender Europe 23” .

FSK bëhet gati për 'Defender 2023', ndahen 1.1 milion euro për blerje të pajisjeve për ushtarë

Në muajin që shkoi, Ministria e Mbrojtjes, nëpërmjet platformës elektronike për prokurim publik “e-prokurimi”, ka hapur tender për t`u furnizuar me veshmbathje dhe pajisje ...