Postet nga: dëbimi

Rusia dëbon një diplomat maqedonas

Rusia ka thënë se ka shpallur një punëtor të ambasadës së Maqedonisë së Veriut në Moskë, person të padëshiruar, si përgjigje të vendimit të një...

Rusia dëbon shtatë diplomatë evropianë

Rusia ka bërë të ditura planet për dëbim të shtatë diplomatëve nga Sllovarkia dhe tri vendet e Baltikut, si vazhdimësi e luftës diplomatike, e ...

SHBA-Rusi, hakmerret Moska, do të dëbojë 10 diplomatë të SHBA

Rusia u përgjigj me të njëjtën monedhë ndaj një serie sanksionesh të reja amerikane, duke njoftuar se do të dëbojë 10 diplomatë të SHBA dhe do të ...

Ministria e Brendshme shkeli ligjin për të dëbuar ‘Gulenistin’ turk Selami Simsek

Gjykata e Apelit Adminsitrativ konkludon se procedura për shqyrtimin e kërkesës për azil të Selami Simsek e kryer nga ana e Drejtorisë së Azilit dhe Shtetë...

Bullgaria dëbon dy diplomatë rusë

Qeveria e Bullgarisë ka dëbuar dy diplomatë rusë. Atyre u është dhënë kohë 72 orë për të lëshuar vendin.

Zvicra dëbon imamin kosovar që dhunoi gruan e tij

Një imam kosovar duhet të largohet nga Zvicra pasi ushtroi dhunë ndaj gruas së tij.

I dyshuari për krime lufte 'u dha 5 minuta afat' banorëve të largohen nga shtëpitë në Klinë

Gjykata e Prishtinës i ka caktuar paraburgim të dyshuarit SH.G për krime lufte kundër popullatës civile gjatë vitit 1999 në Klinë.

Komisioni hetimor s’ka kujt t’ia paraqesë raportin për dëbimin e shtetasve turq

Komisionit Hetimor Parlamentar të formuar për të hetuar rastin e dëbimit të gjashtë shtetasve turq nga Kosova për në Turqi, i ka skaduar mandati pa arritur të ...