Postet nga: DebatPernime2021

Kultura, Rinia dhe Sporti në #DebatPernime - LIVE

Zotimet e partive politike për kulturën, rininë dhe sportin, të cilat garojnë për zgjedhjet e jashtëzakonshme të 14 shkurtit 2021 transmetohen sonte në #DebatPernime.

Lutfi Haziri “përqesh” premtimin e Albin Kurtit për pushimin e lehonisë

Kryetari i komunës së Gjilanit nga Lidhja Demokratike e Kosovës, Lutfi Haziri e ka quajtur madhor dhe të paqëndrueshëm premtimin e kryetarit të Vetëvendosjes, Albin ...

Qëndron Kastrati: Komuna e Kamenicës s’ka kartelë për pagesa online

Kryetari i komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati, i ftuar në DebatPernime ka thënë se komunat nuk kanë kartela që të kryejnë pagesa në mënyrë elektronike.

Lutfi Haziri tregon se çka duhet të ndryshojë qeverisja qendrore për atë lokale

Kryetari i komunës së Gjilanit nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Lutfi Haziri në DebatPernime tregoi se cilat pika në qeverisjen qendrore duhet të ndryshojë pë...

Qëndron Kastrati: Komuna e Kamenicës ka pasur buxhet për investime kapitale aq sa kushton një shtëpi

Kryetari i komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati, i ftuar në DebatPernime ka thënë se buxheti për investime kapitale në komunën e Kamenicës ka ...

Lutfi Haziri: Kur LDK nuk është në qeverisje unë e bëjë punën dyfish

Kryetari i komunës së Gjilanit nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Lutfi Haziri në DebatPernime tha që punët në komunën e tij e bë...

Kastrati: Kemi dënuar AAK-në, PDK-në, VV-në dhe LDK-në për shkeljen e masave anti COVID-19

Kryetari i komunës së Kamenicës , Qëndron Kastrati, i ftuar në DebatPernime ka treguar se deri më sot, kjo komunë ka dënuar katër parti politike pë...

Flamur Sefaj: Duhet të konsultojmë bashkësitë fetare për legalizimin e marihuanës

Kandidati për deputet nga Lidhja Demokratike e Kosovës,  Flamur Sefaj tha se për të legalizuar marihuanën duhet të konsultohen me bashkësitë fetare për shkak ...