Postet nga: DebatPernime 2021

Premtimet e Partisë së Re Demokratike për kulturë, rini dhe sport

Të ftuarit në emisionin #Debat Pernime debatuan për kulturë, rini dhe sport. Përfaqësuesit e partive të cilët ishin pjesë e debatit, AAK, LDK, Partia e Re ...

Premtimet e LDK-së për kulturë, rini dhe sport

Të ftuarit në emisionin #Debat Pernime debatuan për kulturë, rini dhe sport. Përfaqësuesit e partive të cilët ishin pjesë e debatit, AAK, LDK, Partia e Re ...

Premtimet e AAK-së për kulturë, rini dhe sport

Të ftuarit në emisionin #Debat Pernime debatuan për kulturë, rini dhe sport. Përfaqësuesit e partive të cilët ishin pjesë e debatit, AAK, LDK, Partia e Re ...

Premtimet e LVV-së për politikë të jashtme

Të ftuarit në emisionin #Debat Pernime debatuan për politikë të jashtme. Përfaqësuesit e partive të cilët ishin pjesë e debatit, LDK, NDS, LVV shpalosën programet ...

Premtimet e Partisë së Re Demokratike për politikën e jashtme

Të ftuarit në emisionin #Debat Pernime debatuan për politikë të jashtme. Përfaqësuesit e partive të cilët ishin pjesë e debatit, LDK, NDS, LVV shpalosën programet ...

Premtimet e LDK-së për politikë të jashtme

Të ftuarit në emisionin #Debat Pernime debatuan për politikë të jashtme. Përfaqësuesit e partive të cilët ishin pjesë e debatit, LDK, NDS, LVV shpalosën programet ...

Abazi nga VV: Letra e Biden vendos Kosovën dhe Serbinë në nivel të barabartë

Kandidati për deputet nga Lëvizja Vetëvendosje Haki Abazi, ka thënë se letra e presidentit Joe Biden dërguar para disa ditëve në adresë të presidentit ...

Kërkesat e kryetarëve të komunave për Qeverinë e re

Tre kryetarët e komunave, Ardian Gjini, Lutfi Haziri dhe Qëndron Kastrati kanë shpalosur kërkesat e tyre për Qeverinë e cila do ta marrë pushtetin pas 14 shkurtit.