Postet nga: Debati

Nis Debati për Arrestimin e Haradinajt

Duke folur në emër të Vetëvendosjes në seancën për arrestimin e Ramush Haradinajt në Francë, deputeti Ismajl Kurteshi ka thënë se ky arrestim është rezultat ...

Mustafa: Nuk do të Diskutojmë për Murin

Duke iu drejtuar deputetëve në debatin e kërkuar nga AAK-ja për murin e ndërtuar në Mitrovicë, Kryeministri Mustafa deklaroi se nuk do të diskutohet për ...

Zenun Pajaziti Flet për Rastin Dehari

Në debatin e thirrur në Kuvend për këtë rast, Pajaziti tha se qytetarët dhe familja e të ndjerit presin nga deputetët qartësi.

Dhuna Ndaj Grave-Turp për Shkaktuesit e Saj

Grupi i Grave Asambliste, Zyra për Barazi Ligjore dhe Kabineti i Kryetarit të Komunës së Prishtinës organizuan bashkërisht sot debatin për dhunën ndaj gruas, ...

Debati për Demarkacionin Përfundon me Divergjenca të Mëdha

Pas fiks 12 orësh ka përfunduar debati mes Komisionit Shtetëror dhe Grupit të Ekspertëve për shënjimin e vijës kufitare me Malin e Zi.

Debati në Kuvend për Demarkacionin më 3 Gusht

Kryesia e Kuvendit të Kosovës ka miratuar kërkesën e deputetit Shpejtim Bulliqi, e cila ka marrë nënshkrimin e 24 deputetëve të tjerë, që në Kuvend të ...

Nesër Shqyrtohet Kërkesa e Deputetëve për Demarkacionin

Kërkesa e grupit të deputetëve, nismë e deputetit të LDK-së, Shpejtim Bulliqi, për organizimin e një debati për demarkacionin, do të shqyrtohet nesër nga Kryesia ...

Thaçi: Të Dekriminalizohet Politika

“Njerëz me aktakuza të mos jenë në institucione të mos jenë as në parlament, as në agjenci, as në borde as në nivel lokal. Asnjë parti politike nuk duhet ...