Postet nga: debati 'kallxo pernime'

‘Ferronikel’-i punësoi djalin e drejtorit të KPMM-së

Ramiz Krasniqi, ka qenë në pozitën e drejtorit të Komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minerale nga viti 2016 deri në fillimin e vitit 2022. Gjatë kësaj kohe djali ...

Zymeri: Për një familje 5-anëtarëshe asistenca është deri në 120 euro

Në emisionin KallxoPërnime po diskutohet rreth rritjes së çmimeve të naftës, energjisë elektrike, produkteve esenciale, ushqimit dhe shërbimeve tjera.

Sonte në Kallxo Pernime debati për ‘Rritjen e çmimeve në Kosovë’

Sonte në emisionin “Kallxo Pernime” do të transmetohet debati rreth rritjes së çmimeve të naftës, energjisë elektrike, produkteve esenciale, bukës, produkteve ushqimore dhe shërbimeve tjera.

Skandali i ‘qepimit’ - LIVE

Sonte në emisionin "Kallxo Përnime" po transmetohet debati rreth skandalit me artikullin me përmbajtjen: "Mundesh me hjekë krejt, veç nëse do mi qepu Vjosës".

Sfidat e banimit social, cila komunë e Kosovës është për mashallah?

Skema për strehim social, strehim për të varfërit, personat me nevoja të veçanta, përfshirja e komuniteteve, kriteret dhe mënyra si ndahen banesat e banimit ...

Rrëfimi i neuropsikiatrit Afrim Blyta- LIVE

Sonte në emisionin "Kallxo Përnime" po ndiqni intervistën me neuropsikiatrin, Afrim Blyta.

Avni Dervishi: Kosova është në grup të fundit të programit COVAX për furnizim me vaksina

Lobisti dhe aktivisti shqiptar që jeton dhe punon në Suedi, Avni Dervishi, tha se Kosova është në grupin e fundit të programit të COVAX për furnizim me vaksina.

Çka po ndodh me universitetet? - LIVE

Sonte në emisionin “Kallxo Pernime” po diskutohet për akreditimet e institucioneve të arsimit të lartë.