Postet nga: Debate

Debati për kinematografinë, kineastët akuzojnë Qendrën Kinematografike për keqpërdorim fondesh

Kineastët kosovarë e kanë akuzuar menaxhmentin e Qendrës Kinematografike të Kosovës për keqpërdorim të fondeve publike që ndahen për filmin dhe favorizime për ...

“Jeta në Kosovë” Diskuton për Kryeprokurorin e Ri

“Jeta në Kosovë” Diskuton për Kryeprokurorin e Ri

Sonte “Jeta në Kosovë”, do të diskutojë pasdekretimin e kryeprokurorit të ri Aleksandër Lumezi.

Jeta në Kosovë Debaton për Matematikat në Drejtësi

Jeta në Kosovë Debaton për Matematikat në Drejtësi

Sonte në emisionin Jeta në Kosovë do të debatohet për zhvillimet e fundit rreth çështjes së dekretimit të Kryeprokurorit të Shtetit dhe transparencën në dialogun Kosovë- Serbi.

Jeta në Kosovë Debaton për Falsifikimin në Gjykatën Kushtetuese

Jeta në Kosovë Debaton për Falsifikimin në Gjykatën Kushtetuese

Rasti i falsifikimit të një vendimi në Gjykatën Kushtetuese do të jetë sonte temë debati në emisionin Jeta në Kosovë.

Sonte në Jeta në Kosovë Diskuton për “Drejtësinë” nga Brukseli

Sonte në Jeta në Kosovë Diskuton për “Drejtësinë” nga Brukseli

Sonte nga ora 20:20 në “Jeta në Kosovë” do të diskutohet për marrëveshjen e dytë në mes të Prishtinës dhe Beogradit të cilën palët ...

Jeta në Kosovë Diskuton për Protesten në Prishtine

Jeta në Kosovë Diskuton për Protesten në Prishtine

Jeta në Kosovë Diskuton për Pakënaqësitë në Vend

Jeta në Kosovë Diskuton për Pakënaqësitë në Vend

Sonte në emisionin “Jeta në Kosovë” në RTK, deputetët e Kuvendit të Kosovës nga partitë e koalicionit qeverisës dhe opozita do të debatojnë për ...

TË JESH VULLNETAR NË KOSOVË

TË JESH VULLNETAR NË KOSOVË

“Jeta në Kosovë” debaton për punën vullnetare që kryhet në Kosovë.