Postet nga: debat pernime

A do të Ketë Nepotizëm dhe Borde Politike pas 11 Qershorit

Subjektet politike paraqitën planet e tyre për zhvillimin e konkurseve të pastra publike për të parandaluar punësimet partiake dhe familjare.

Sa Duhet të Paguhen Deputetët e Kuvendit pas 11 Qershorit?

Në #DebatPernime ku po diskutohet për integritetin e publik e përgjegjësinë politike, përfaqësuesit e partive politike treguan nëse e meritojnë deputetët pagën ...

Përplasjet për Bujqësi e Industri në Debatin Përnime

Përplasjet për Bujqësi e Industri në Debatin Përnime

Në debatin e tetë  përnime, përsëri mungoi PDK-ja. Për ta shkoi përshëndetja tashmë e zakonshme “XOXO”, e të pranishmit u përplasën pë...

Polemika LVV- AAK për Mikrofonin e PDK-së në Debat Pernime

Shqipe Pantina, përfaqësuese e Lëvizjes Vetëvendosje, tha se mikrofoni i dedikuar Partisë Demokratike të Kosovës nuk iu duhet pasi që, sipas saj, kjo parti “ka ...

Paçaku: Do të Vazhdojmë t’i Kërkojmë të Drejtat Tona

Në #DebatPernime ku po diskutohet për Integritetin Publik dhe Përgjegjësinë Politike, Kujtim Paçaku i Partisë së Re Rome tha se do të vazhdojnë t’i kë...

Me Çfarë F’tyre do ta Kërkojë Votën PDK-AAK-NSMA?

Në #DebatPernime ku po diskutohet për Integritetin Publik dhe Përgjegjësinë Politike përfaqësuesit e PAN, pa PDK-në, treguan se me çfarë fytyre do ta kërkojnë ...

LDK-AKR Tregon Pse po Kërkon Votën e Qytetarit

Reshat Nurboja, përfaqësuesi i koalicionit LDK-AKR-Nisma, tha se qytetarët duhet të votojnë një koalicion i cili edhe pse është i ri ka cilësi e dije.

PDK Vë në Pikëpyetje Integritetin dhe Përgjegjësinë e Vet

Partia Demokratike e Kosovës (PDK) po mungon edhe në debatin e nëntë me radhë dhe të fundit tematik në kuadër të fushatës për zgjedhjet e 11 ...