Postet nga: debat pernime

Premtimet e kandidatit të PDK-së për Podujevën

Kandidati për kryetar të Komunës së Podujevës nga Partia Demokratike e Kosovës. Naim Fetahu, ka shpalosur plan-programin për qeverisje në rast se ai dhe partia ...

"Debat pernime' me 3 kandidatët për kryetar të Podujevës - LIVE

Sonte, për herë të parë në një emision televiziv, tre kandidatët për kryetar të Podujevës do të jenë përballë Jeta Xharrës, ku do të ...

Rudari jep sqarime për kompaninë që fitoi 27 tenderë në Podujevë

Kandidati i LDK-së për kryetar të Podujevës, Nexhmi Rudari, i cili ka qenë nënkryetar i Komunës së Podujevës dhe aktualisht ushtrues detyre i kryetarit pas ...

Premtimet e Bulliqit për barazinë gjinore në udhëheqjen e drejtorive komunale

Në debatin me kandidatët për kryetar të Komunës së Podujevës, ata treguan se si do të qeverisin në dy vitet e ardhshme deri në zgjedhjet e ...

Rudari premton se do të ketë më shumë gra në qeverisjen e tij

Kandidati i LDK-së për kryetar të Podujevës, Nexhmi Rudari, i cili ka qenë nënkryetar i Komunës së Podujevës dhe aktualisht ushtrues detyre i kryetarit pas ...

Debat i ashpër Bulliqi - Rudari

Në debatin e sontëm në “Debat Pernime” kandidatët për kryetar të Komunës së Podujevës treguan se si do të qeverisin në dy vitet e ardhshme ...

Rudari thotë se brenda vitit ujërat e zeza nuk do të derdhen më në liqenin e Batllavës

Kandidati i LDK-së për kryetar të Podujevës, Nexhmi Rudari, i cili ka qenë nënkryetar i Komunës së Podujevës dhe ushtrues detyre i kryetarit pas dorë...

Çka premtuan kandidatët për kryetar të Podujevës për heqjen e mbeturinave

Në debatin e sontëm në “Debat Pernime” kandidatët për kryetar të Komunës së Podujevës treguan se si do të qeverisin në dy vitet e ardhshme ...