Postet nga: debat pernime

Dreshaj për konkursin e drejtorit të ShSKUK-së: Mendoj që ka shkelje të kritereve

Kandidati për deputet nga Aleanca për Ardhmerinë e Kosovës, Shemsedin Dreshaj, ka thënë konkursi për drejtor të Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës ...

Dreshaj: Personeli shëndetësorë e kanë dhënë provimin

Kandidati për deputet nga Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës, Shemsedin Dreshaj ka thënë se gjatë menaxhimit të pandemisë COVID-19, personali shëndetësorë janë ballafaquar ...

Dreshaj i AAK-së: Inspektorati i Shëndetësisë t'i dënojë partitë për shkelje të masave anti- COVID-19

Kandidati për deputet nga Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës, Shemsedin Dreshaj, ka thënë se partitë, por edhe individët, të cilët po i thyejnë ...

Replika ndërmjet LDK-së e LVV-së për kopjim të programit për arsim

Frashër Demaj, kandidat për deputet nga Lidhja Demokratike e Kosovës dhe Blerim Gashani, kandidat për deputet në listën e Lëvizjes Vetëvendosje, kanë replikuar ...

Berisha nga PLE: Më pak se 5 për qind e fëmijëve egjiptian shkojnë në parashkollorë

Artan Berisha, Partia Liberale Egjiptiane (PLE) dhe ish- zëvendësministër i Arsimit, ka thënë se fëmijët e komunitetit egjiptian ndjekin shumë pak shkollim në nivelin ...

Berisha nga komuniteti egjiptian: Kërkojmë vëmendjen e qeverisë së ardhshme për arsimin parafillor

Artan Berisha nga Partia Liberale Egjiptiane (PLE) dhe ish zëvendësministër i Arsimit në qeverinë Haradinaj ka thënë se çelësi i arsimit dhe nevojat më të ...

Kastrati i AAK-së: Nuk e di që janë dhënë ndonjëherë subvencione në baza partiake

Bajram Kastrati nga Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës, i cili është edhe zëvendësministër në detyrë në Ministrinë e Bujqësisë, në #DebatPernime ka thë...

Kastrati i AAK-së: Dëmet në bujqësi do të kompensohen deri në 80 për qind

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës ka premtuar se nëse do të udhëheqin me Ministrinë e Bujqësisë, të gjitha dëmet natyrore që do u ...