Postet nga: Debat Pernime 2021

Rrustemi flet për ndërtimin e banesave: Nuk duhet të lejojmë që Lipjani të bëhet Fushë Kosovë

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për kryetar të Lipjant, Adnan Rrustemi në Debat Pernime tha se nuk duhet të lejohet që Lipjani të bëhet Fushë Kosovë, teksa ë...

Premtimet e LVV-së për energji, bujqësi dhe ambient

Të ftuarit në #DebatPernime debatuan për energji, bujqësi dhe ambient. Përfaqësuesit e partive të cilët ishin pjesë e debatit, AAK, LDK dhe LVV shpalosën ...

Premtimet e LDK-së për energji, bujqësi dhe ambient

Të ftuarit në #DebatPernime debatuan për energji, bujqësi dhe ambient. Përfaqësuesit e partive të cilët ishin pjesë e debatit, AAK, LDK dhe LVV shpalosën ...

Premtimet e AAK-së për energji, bujqësi dhe ambient

Të ftuarit në #DebatPernime debatuan për energji, bujqësi dhe ambient. Përfaqësuesit e partive të cilët ishin pjesë e debatit, AAK, LDK dhe LVV shpalosën ...

AAK premton që tarifat nxitëse për energjinë e erës do të jepen me konkurs të hapur

Kandidati i AAK-së për deputet, Besnik Krasniqi në #DebatPernime është shprehur se AAK është për konkurrencë të lirë dhe të hapur kur të vjen puna për të ...

Premtimet e Albin Kurtit dhe ekipit të tij

Albin Kurti së bashku me ekipin e tij mbrëmë në "DebatPernime" shpalosën ofertën e Lëvizjes Vetëvendosje dhe Listës së Vjosa Osmanit për zgjedhjet ...

Premtimet e LVV-së për sundimin e ligjit

Mbrëmë të ftuarit në "DebatPernime" debatuan për "sundimin e ligjit". Përfaqësuesit e partive të cilët ishin pjesë e debatit, AAK, LDK dhe LVV shpalosën ...

Premtimet e LDK-së për sundimin e ligjit

Mbrëmë të ftuarit në "DebatPernime" debatuan për "sundimin e ligjit". Përfaqësuesit e partive të cilët ishin pjesë e debatit, AAK, LDK dhe LVV shpalosën ...