Postet nga: dardan krivaça

Dardan Krivaça e Arbër Sejdiu do të gjykohen sërish nga i njëjti trup gjykues

Gjykata e Apelit më 23.02.2024 e ka kthyer në rigjykim rastin e vrasjes së Marigona Osmanit për të cilën akuzohen Dardan Krivaça e Arbër Sejdiu.

Më 28 shkurt protestohet në Prishtinë kundër vendimit të Apelit për kthimin në rigjykim të rastit të vrasjes së Marigona Osmanit

Kolektivi për Mendim dhe Veprim Feminist ka bërë thirrje për protestë në raport me vendimin e fundit të Gjykatës së Apelit me të cilin e kthen ...

Vrasja e Marigona Osmanit, arsyetimi i Gjykatës së Apelit pse e ktheu rastin në rigjykim

Gjykata e Apelit e ka kthyer në rigjykim rastin e të akuzuarve për vrasjen e Marigona Osmanit.

Apeli e kthen në rigjykim rastin e vrasjes së Marigona Osmanit

Gjykata e Apelit ka anulur aktgjykimin e Gjykatës së Ferizajit dhe ka kthyer në rigjykim rastin e vrasjes së 18-vjeçares nga Ferizaj, Marigona Osmani.

Vrasja e Marigona Osmanit, familja kërkon burgim të përjetshëm për Arbër Sejdiun

Rasti i vrasjes së Marigona Osmanit arriti në Gjykatën e Apelit, në të cilën sot është mbajtur seanca kundër të akuzuarve Dardan Krivaça e Arbër ...

Dalin para Gjykatës së Apelit Krivaça e Sejdiu, seanca mbyllet për publikun - VIDEO

Të enjten kanë dalë para Gjykatës së Apelit, të akuzuarit për vrasjen e Martigona Osmanit më 2021.

Dardan Krivaça e Arbër Sejdiu pritet të dalin sot para Gjykatës së Apelit

Në Gjykatën e Apelit sot pritet të dalin Dardan Krivaça dhe Arbër Sejdiu të akuzuar për vrasjen e 18-vjeçares, Marigona Osmani në gusht të vitit 2021.

Prokuroria e Ferizajt konfirmon se ishin zhvilluar hetime rreth pretendimeve të familjes së Marigona Osmanit për kanosje nga Dardan Krivaça

Për më shumë se 1 vit, Prokuroria e Ferizajt asnjëherë nuk konfirmoi nëse Dardan Krivaça nga burgu kërcënoi nënën e Marigona Osmanit.