Postet nga: dajana berisha

Berisha: Në 20 vitet e ardhshme pellgjet e Kosovës do të përballen me stres të ujit

Dajana Berisha nga organizata KOSID ka thënë se në 20 vitet e ardhshme pritet që të gjitha pellgjet e Kosovës të përballen me stres të ujit.

Të shtunën në Prishtinë fillon ‘Samiti i parë për lumenjtë e Kosovës’

Të shtunën me 15 tetor në Prishtinë do të fillojë ‘Samiti i parë për lumenjtë e Kosovës’ nga KOSID dhe Riverwatch.

Berisha: Qeveria nuk duhet t’i humbë kapacitetet e shoqërisë civile që kundërshtuan projektet e dëmshme të energjisë

Dajana Berisha, bashkëthemeluese e KOSID, e ftuar në konferencën lokale “Politikat e Energjisë së Ripërtërishme në Kosovë” tha se Qeveria nuk duhet t’i humbë kapacitetet ...

Statovci: Në programin e Qeverisë nuk ka diçka specifike për energjinë elektrike

Jeta Statovci, deputete në Kuvendin e Kosovës dhe zëvëndëskryetare e parë e Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti, ka thënë se ...

Tërnava: Caqet e energjisë së gjelbër edhe pse janë përmbushur, nuk janë stabile

Trim Tërnava, udhëheqës i "Jaha Solar", i ftuar në konferencёn lokale “Politikat e Energjisё sё Ripёrtërishme nё Kosovё”, ka thënë se individët ...

Fejzullahu: Duhet të ketë studime për përballueshmërinë e konsumatorëve për secilin lloj të energjisë

Ymer Fejzullahu, udhëheqës i Departamentit për Tarifa dhe Çmime në ZRRE i ftuar në konferencёn lokale “Politikat e Energjisё sё Ripёrtërishme nё Kosovё” tha ...

Qeveria: Caqet e reja për energji të ripërtërishme do t'i përmbushim me ankand

Besiana Berisha, zyrtare e lartë nga Departamenti i Energjisë, Divizioni për Burime të Ripërtërishme të Energjisë, Efiçiencë dhe Bashkëprodhim në Ministrinë e Ekonomisë, e ftuar ...

Ditët e Energjisë së Gjelbër - LIVE

Sonte në emisionin "Kallxo Përnime" po transmetohet konferenca e parë që po mbahet në kuadër të Javës së Energjisë së Gjelbër 2021.