Postet nga: COVID-19

Prizreni, komuna më e prekur nga COVID-19

Zëdhënësi i Ministrisë së Shëndetësisë, Faik Hoti përmes një grafike ka treguar shpërndarjen e COVID-19 në Kosovë.

Fillon prova e parë në njerëz për trajtimin e COVID-19 me anë të antitrupave

Kompania farmaceutike “Eli Lilly and Company” njofton se kanë filluar provën e parë tek njerëzit të një terapie antitrupash për luftimin e virusit COVID-19.

Pako Emergjente e Qeverisë, këtë muaj priten pagat e dyta

Pako Emergjente e Qeverisë në detyrë parashikon që për bizneset që veprimtaria e tyre është ndikuar nga masat parandaluese ndaj COVID-19, të ketë ndihmë financiare.

Nga 13 rastet e konfirmuara sot, 7 prej tyre në Prishtinë

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës ka bërë të ditur se sot në Kosovë janë shënuar 13 raste të reja me coronavirusin e ri, ...

Rezultatet e 193 mostrave për COVID-19 në Kosovë

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës ka bërë të ditur se sot në Kosovë janë shënuar 13 raste të reja me coronavirus, si dhe ...

Ministria e Shëndetësisë shpjegon procedurat që duhet ndjekur personat që hynë në Kosovë

Ministria e Shëndetësisë ka shpjeguar procedurat për çdo person që hyn në Kosovë përmes kufijve tokësorë.

Statistikat e policisë për kontrollet në kufi dhe hyrjet e daljet në Kosovë në 24 orët e fundit

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se është duke i realizuar detyrat e saj në zbatim të vendimit të Qeverisë pas hapjes së kufijve tokësor si ...

Çerdhja publike në Lipjan rihapet të mërkurën

Komuna e Lipjanit ka bërë të ditur se që nga nesër (e mërkurë) do të bëhet rihapja e çerdhes publike në këtë komunë.